SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Ans Tros

Inspirator & Oprichter

Ik heb me mijn hele leven lang afgevraagd waarom we zo weinig leren over ons onbewuste. In mijn studie Psychologie was dat een ondergeschoven kindje en ik denk dat dat nog steeds zo is. Daarnaast vroeg ik mij af waarom we überhaupt zo weinig over onszelf leren. Het snappen van je eigen gebruiksaanwijzing is juist zo behulpzaam. Er zit zoveel kracht in je onbewuste; het is de verbinding met je bezieling en jouw missie. Wanneer die verbinding er is, blijf je beter in balans.

Mijn verlangen was en is om mijn kennis over het bewustzijn op een heel aardse manier toegankelijk te maken. ReflAction is een holistische en praktische bewustzijnspsychologie die je de tools biedt om jezelf te bevrijden van beperkende programma’s in je onbewuste en te leven vanuit je ware zelf. Het leuke van ReflAction is dat het voor veel mensen een praktisch hulpmiddel is om in contact te komen met hun innerlijk weten, met hun lijf en hun gevoel. Het omvat alle lagen van het bewustzijn: energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek én het helpt om je hoofd, hart en buik te verbinden. Neem je bijvoorbeeld meer tijd tussen een eerste impuls en je daadwerkelijke actie, dan ontstaat er ruimte om te reflecteren, af te wachten, een vraag te stellen of je bewust te worden van een projectie. Dát is het goud dat je zoveel meer plezier en vrijheid geeft in het leven.

Als oprichter van SchoolvoolCoaching heb ik veel geleerd over de kracht van zelfreflectie in mijn rol als ondernemer, trainer en collega. En inmiddels bieden we sinds 2017 ReflAction-programma’s aan en zijn de modellen geïntegreerd in onze coachopleidingen. Mijn taak is daarmee voltooid. Mijn aandacht is verschoven naar het publiceren van mijn boek over de Psychologie van ReflAction om dit gedachtengoed verder uit te dragen. Daarom heb ik april 2022 SchoolvoorCoaching overgedragen aan de volgende generatie. LCG is de nieuwe eigenaar en er is een nieuw directieteam aangetreden. Een organisatie die de kwaliteit van onze opleidingen uit eigen ervaring kent. De toekomst en de kwaliteit van SchoolvoorCoaching is daarmee geborgd samen met het kantoorteam en onze trouwe freelancepartners. Ik blijf verbonden als ambassadeur en schrijver.

Docent van

SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Next Step Workshop
Next Step Workshop

Kom sfeer proeven en kennismaken met SchoolvoorCoaching

  • Start: 13 februari 2023
  • 13.30-16.30 uur
  • 10 deelnemer(s)
  • Kosteloos