Home > Over School voor Coaching

Over ons

Wie zijn wij?

School voor Coaching is een toonaangevend coach- en opleidingsinstituut in hartje Utrecht. Elke dag zetten we ons met vurige liefde in voor dat waar de wereld zo’n behoefte aan heeft: bewuste mensen, bevlogen teams en bezielde organisaties.

We doen dit inmiddels bijna 30 jaar, door mensen op te leiden tot gecertificeerd coach – als vak en in hun vak. Door leiders te ondersteunen in hun leiderschapsontwikkeling. En door incompany coach- en ontwikkeltrajecten op maat te verzorgen. Altijd liefdevol en resultaatgericht.

Bij School voor Coaching:

  • Leer je coachen – als vak en in je vak
  • Ontdek je hoe je individu én team weer in beweging krijgt
  • Verzorgen we incompany trajecten op maat: voor bewuste mensen, bevlogen teams en bezielde organisaties

Bewustwording als basis

Bewustwording staat bij ons centraal. Want alles wat je in je draagt, draag je ook uit. Als coach, als leidinggevende en zelfs als organisatie. Bewust van binnen is dus: effectief en congruent van buiten.

En we hebben er werkelijk allemaal mee te maken: onbewuste projecties, automatismen, blinde vlekken en diep ingesleten (interactie)patronen. Ontzettend menselijk.

Echter niet altijd wenselijk of functioneel.

Hier zien we als School voor Coaching nog te weinig bewustzijn op, zeker in de context van de werkvloer. Met als effect: onvervulde mensen, stroperige samenwerkingen, gedoe in teams en vastgelopen organisaties.

Dit zijn in wezen normale reacties op gespannen systemen. Echter: het kan wél anders! Bewustwording hierop maakt een enorme vooruitgang wakker.

Pijlers van School voor Coaching

De werkwijze en visie van School voor Coaching rusten hierbij op 3 pijlers:

Vrijheid, visie en daadkracht als gevolg

Vanuit bewustwording op deze drie pijlers ontstaan de vrijheid, de visie én de daadkracht om te kunnen belichamen wat jij in de wereld wil zetten. We werken hierbij resultaatgericht, met aandacht, focus en een vleugje spiritualiteit. Zo kan de verbinding tussen hoofd, hart en lijf gaan stromen en komt ieders unieke levensenergie vrij.

Als mens. Als team. Als organisatie.