Home > Opleidingen > Workshops > Masterclass met Ans Tros
Masterclass met Ans Tros

Workshop Zelfcoaching met Ans Tros

Ontdek hoe je  jezelf telkens opnieuw kan losmaken van automatische reacties, emoties en patronen die jou niet (meer) dienen.
1 dag
max. 12 deelnemers
315 excl. btw
16 okt 2024

Beschrijving

Tijdens deze ervaringsgerichte masterclass Zelfcoaching van Ans Tros ga je aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden die de sleutel vormen tot zelfbevrijding. Je krijgt praktische modellen en technieken aangereikt, die je helpen om vrijer en authentieker door jouw dagelijks leven te bewegen. Na deze masterclass beschik je over de taal en enkele handvatten om systeembeheerder te kunnen worden van je eigen leven.

Herken je dit?

 • Je voelt je gevangen door de patronen waar je jezelf telkens opnieuw in ziet belanden. Het lukt je maar niet om ze volledig én duurzaam te doorbreken.
 • Je hebt moeite met het nemen van beslissingen – het moment dat je eindelijk de knoop hebt doorgehakt, slaat de twijfel alweer toe.
 • Jouw overtuigingen en automatismen zitten je in de weg, waardoor je vaak niet werkelijk doet wat je hart je ingeeft.

In deze ervaringsgerichte masterclass Zelfcoaching leer je hoe dit anders kan. Tijdens deze masterclass ontdek je door middel van ReflAction hoe jij jezelf telkens opnieuw kan losmaken van automatische reacties, emoties en patronen die jou niet (meer) dienen.

Een nieuwe vaardigheid

ReflAction is een vaardigheid. Het is de kunst van het (kort) stilstaan bij een gevoel, gedachte of impuls, vóórdat je handelt. Dankzij dit tussenmoment leer je jouw patronen en automatismen herkennen, waardoor je bewuster kunt kiezen om anders te handelen – om dat te doen wat de situatie van je vraagt.

Deze waardevolle vaardigheid heeft Ans Tros, senior trainer van deze workshop én medeoprichter en voormalig creatief directeur van School voor Coaching, zelf ontwikkeld aan de hand van onder andere de bewustzijnspsychologie van Jung. Met haar jarenlange ervaring als coach en trainer binnen School voor Coaching heeft ze ReflAction steeds verder aangescherpt en omgezet in overdraagbare kennis en modellen voor (zelf)coaching.

De workshop in een notendop

 • Ontdek hoe jij jezelf kunt bevrijden van oude patronen
 • Word systeembeheerder van je eigen leven
 • Begrijp én beïnvloed jouw ervaringen in het hier-en-nu

Programma

Na een korte introductie over ReflAction als vaardigheid en de uitgangspunten van deze psychologie ga je zelf aan de slag met de verschillende ReflAction-modellen en -technieken.

Deze masterclass Zelfcoaching bestaat uit vijf onderdelen:

 • Landen in je lichaam en het effect daarvan op je waarnemingsvermogen.
 • Jouw waarnemingsprofiel ontdekken en integreren.
 • Jouw ‘huis en tuin’ in eigendom nemen en ongeziene energievreters loskoppelen.
 • Programma’s en complexen herkennen en helen.
 • De aangereikte modellen integreren aan de hand van een eigen vraagstuk.

Aan het einde van de masterclass heb je ervaren hoe je jouw bewustzijn beter kunt leren begrijpen, waardoor je jouw rol als systeembeheerder van je eigen leven kunt versterken. Je gaat naar huis met een praktische hand-out voor systeembeheer in jouw dagelijks leven.

Workshop

Zelfcoaching met Ans Tros

De kosten voor deze workshop bedragen € 315,- exclusief btw en inclusief studiemateriaal.

Liever een btw-vrije factuur?

Dat kan. Bij je aanmelding kun je aangeven of je een btw-vrije factuur wil ontvangen.

Ans Tros

Ans Tros

Grenzeloos nieuwsgierig naar de gebruiksaanwijzing van het leven op aarde - en de simpelste manieren om jezelf te leren kennen en te resetten.

Bekijk profiel
9/10
Maart 2024
De masterclass heeft een mooie en logische opbouw. Trainer Ans is liefdevol met aandacht voor het individu, maar ook voor wat de groep nodig heeft. Ik zou de School voor Coaching zeker aanbevelen bij anderen. Vanwege de goede organisatie en de waardevolle inhoud van deze masterclass.
Deelnemer
9.5/10
Maart 2024
Ans heeft een hele fijne en persoonlijke benadering. Mooie praktische oefeningen waar we direct mee aan de slag konden.
Deelnemer

Hulp bij jouw keuze?

Persoonlijk advies of vragen over de opleiding? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!