SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Adventskalender SchoolvoorCoaching - 9 december

Volkomen aanwezig zijn en verbinden met wat er nu is.
Binnen Theory U is het een belangrijke fase.

Theory U

Theory U is een model dat gidst naar wezenlijke verandering - en beschrijft de fases die leiden naar een diepgaand inzicht. Van een open geest naar een open hart, naar open voor actie. (Zie ook: afbeelding)

Theory U gaat ervanuit dat alles wat zich ontwikkelt met elkaar is verbonden en ontstaat vanuit dezelfde bron. Tijdens het U-proces maak je contact met het hoogst mogelijke potentieel van je eigen bron, dat van je team of de organisatie.Presencing

Een belangrijke fase in het Theory U-proces is presencing: een samenvoeging van presence en sensing. Bij uitstek een fase die je moet ervaren om te kunnen doorgronden, maar voor nu geven we er dan toch even woorden aan.

Bij de fase presencing ben je volkomen aanwezig in het nu. Met al je zintuigen en waarnemingen op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Zo ontstaat er een verbinding met nieuwe bronnen. Andere bronnen dan de ideeën & antwoorden die je eerder had. Zo ga je voorbij je eerder “gedownloade" kennis en gedachten (fase 1).

In deze fase maak je ook contact met de toekomst. De hoogst haalbare toekomst zelfs. Zo beweeg je naar diepere kennis en het veld van de open wil. Jouw volgende stap dient zich hier aan, waarna je wezenlijk weet wat jou te doen staat in je leven of (levens)werk. Open voor nieuwe actie.

10% korting cadeau!

Wil jij ook de vruchten plukken van het veld van de open wil? En ervaren hoe het is om open te staan voor dat wat zich wil ontvouwen?

Het komt allemaal aan bod in de workshop Impact Maken vanuit je Essentie. Als je je aanmeldt vóór 13 december met code Theory U-10, ontvang je 10% korting.

Zoals je van SchoolvoorCoaching gewend bent, vertalen we tijdens de workshop de theorie naar de praktijk. Je gaat aan de slag met een eigen casus en stapt meteen de ervaring in. Het belichamen van de theorie maakt immers het verschil.


- - -

  • Benieuwd naar de workshop Impact Maken vanuit je Essentie?
    Kijk dan hier.
  • Reageren op dit artikel?
    Vinden we altijd leuk! Dat kan hier.