Next Step Festival

vrijdag 1 september 2017

Op vrijdag 1 september organiseerde SchoolvoorCoaching het Next Step Festival ter gelegenheid van ons 20-jarige bestaan. Dit jubileum hebben we benut om nóg meer mensen met onze onderscheidende visie te inspireren. Een visie waarin eigenaarschap, maar ook systeemdenken, de psychologie van Jung en de balans tussen lichaam en geest centraal staan. Deze invalshoeken verdienen veel meer aandacht, omdat ze olifantenpaadjes bieden naar maatschappelijke vernieuwing.  Met een programma vol inspirerende sprekers en workshops op een prachtige locatie, het bomencentrum in Baarn, hebben we met zo'n tweehonderd mensen genoten van deze bijzondere dag.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van het Next Step Festival.

 

Bekijk de lezingen hier:

Lezing Karen Hamaker-Zondag

Buitenwereld - binnenwereld; zien we wel wat we zien?

We denken de werkelijkheid te zien, maar al te vaak zijn het projecties van onze innerlijke bewegingen. Hoe kunnen we leren kijken naar de werkelijkheid? Wat raakt ons, en waarom? Bekijk hier de lezing.

Lezing Richard van Tilborg

Niet over de toekomst praten … maar hem maken! 

Steeds meer denkkracht wordt vervangen door technologie. Er wordt nog heel veel tijd besteed om nieuwe kennis uit het hoofd te leren, terwijl banen gaan veranderen en ook verdwijnen. Er is ACSI nodig! Bekijk hier de lezing.

Lezing Rinno Heidstra

Gezond zijn doe je zelf!

Veel mensen zijn niet fit en niet ziek. Ze hebben zelden koorts en denken dat hun immuunsysteem in orde is. Vaak hebben ze klachtjes die door huismiddeltjes worden onderdrukt omdat ‘iedereen wel wat heeft’.  Bekijk hier de lezing.

_________________________________________________________________________________________