SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Contact

We denken graag met je mee per telefoon of mail

Contactgegevens SchoolvoorCoaching

Adres
Biltstraat 200
3572 BS Utrecht 

Telefoonnummer (bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur)
030 - 30 35 271

E-mailadres
welkom@schoolvoorcoaching.nl


Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal vertrekt vrijwel elke vijf minuten een bus naar bushalte Oorsprongpark. Bij het uitstappen sta je direct op de Biltstraat waarvandaan het nog 200 meter lopen is naar ons kantoorpand. Kijk voor een reisadvies op maat op 9292.nl.

Bereikbaarheid - Auto
SchoolvoorCoaching ligt aan de rand van Utrecht Centrum en is daardoor ook goed te bereiken met de auto. Klik hier voor een routebeschrijving op maat. Let op: in onze zone geldt betaald parkeren.

Betaald parkeren
Er zijn (betaalde) parkeerplekken direct voor ons pand aan de Biltstraat. Ook in de wijk achter ons kantoorpand is voldoende parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 4,01 per uur. Let wel: wanneer je aan de andere kant van het spoor parkeert, kom je in een duurdere parkeerzone terecht.

Alternatieve parkeermogelijkheden
Wil je wel met de auto komen, maar niet per uur betalen? Het is mogelijk om een hele dag voor € 6,- te parkeren op P+R Utrecht Science Park. Met je parkeerkaartje kun je vervolgens gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Vanaf P+R Utrecht Science Park ben je met buslijn 28 in een klein kwartier bij bushalte Oorsprongpark, waarvandaan het slechts 200 meter lopen is naar ons kantoorpand. 

KVK-nummer SchoolvoorCoaching

SchoolvoorCoaching B.V.: KvK 62032593 
SVC SchoolvoorCoaching B.V.: KvK 28074806 (btw-vrij)

Contactformulier

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.