Home > Inspiratie > Systeemdenken > Boekentip: Systemisch Wijzer

Boekentip: Systemisch Wijzer

Een leesbaar en waardevol boek over de kunst van het waarnemen en over hoe je je zintuigen kunt inzetten en je intuïtie kunt benutten in je dagelijks werk als coach of adviseur.

Boekentip: Systemisch Wijzer

De auteurs laten je kennismaken met de waardevolle principes van systemisch werken vanuit een nuchtere en praktische aanpak. Het boek bevat veel oefeningen en verhelderende voorbeelden om taal te geven aan zaken die je vanzelfsprekend voelt maar vaak niet precies weet te verwoorden. Leanne en Siets zijn beide in een actieve rol als coach betrokken bij School voor Coaching.

Leanne Steeghs is leergang trainer voor de leergang Teamcoaching en begeleidt deelnemers daar om de geheimen en systemische wetten van teams en organisaties te doorgronden. Daarnaast geeft Leanne de Workshop Contracteren vanuit Systemische Perspectief waarbij zij haar groep bewust probeert te maken van hun eigen overdrachtspatronen in het contact en contract met hun werkgevers. Siets Bakker verzorgt de Workshop Rake Vragen waar deelnemers leren om met behulp van vragen op een systemische wijze tot de onderstroom te raken. 

Bekijk onderstaand filmpje waarin Siets en Leanne vertellen over hun boek. 

Bron: Managementboek.nl
 

Over de auteurs

Ans Tros

Ans Tros

Grenzeloos nieuwsgierig naar de gebruiksaanwijzing van het leven op aarde - en de simpelste manieren om jezelf te leren kennen en te resetten.

Welke opleiding past bij mij?

Ben je je aan het oriënteren op een opleiding tot coach, teamcoach of coachend leider? Met een luisterend oor én hart geeft ons kantoorteam je eerlijk advies.