Home > Inspiratie > Lichaamswijsheid > Kijktip Innsaei: over de kracht van intuïtie als middel voor contact

InnSaei: de kracht van intuïtie als middel voor contact

Kijktip van leergangcoach Gideon Stijns. In de Netflix documentaire InnSaei: the power of intuition vertellen beroemde denkers en spirituele mensen van over de hele wereld over het IJslandse concept InnSaei: contact maken door middel van empathie en intuïtie.

Kijktip Innsaei: over de kracht van intuïtie als middel voor contact

In InnSaei is te zien hoe Hrund Gunnsteinsdottir in een burn-out terechtkomt door haar werk bij de Verenigde Naties. Ze neemt ontslag en gaat samen met vriendin Kirsten op zoek naar een antwoord op de vraag hoe het leven vanuit het hoofd, afgesloten van onze emoties, ons leven beïnvloedt. Voor antwoorden gaat ze te rade bij bekende wetenschappers, artiesten, spirituele leiders én schoolkinderen.

Door haar zoektocht ontdekt Hrund dat ze de schakel kwijt was tussen haar innerlijke wereld en haar omgeving. Die missende schakel vond ze terug in het oude IJslandse woord voor intuïtie: InnSaei.

De gehele documentaire is te zien op Netflix.

Ook in de leergang Coaching voor Professionals leer je nog meer vertrouwen op je intuïtie als middel voor krachtige interventies in je coachpraktijk.

 

Over de auteurs

Gideon Stijns

Gideon Stijns

Altijd de rust zelve, komt pas in actie op het juiste moment, en is dan best direct, met respect én een vleugje humor.

Welke opleiding past bij mij?

Ben je je aan het oriënteren op een opleiding tot coach, teamcoach of coachend leider? Met een luisterend oor én hart geeft ons kantoorteam je eerlijk advies.