Coachen met hoofd, hart en lijf.
Liefdevol en resultaatgericht.

Bewuste mensen, bevlogen teams, bezielde organisaties. Daar zetten we ons elke dag met passie voor in bij School voor Coaching. We doen dit door mensen op te leiden tot professioneel coach – als vak en in hun vak. We verzorgen diepgaande coachtrajecten voor individu en team. En we realiseren coachend leiderschap in organisaties. Zo ben jij in staat om in de wereld te zetten wat voor jou zo belangrijk is. En een ieder die je ontmoet te inspireren hetzelfde te doen.

Opleiding, coaching, leiderschap

Leer coachen als vak of in je vak
Leer coachen als vak of in je vak

Leer coachen als vak of in je vak: ontdek hoe je jezelf inzet als instrument voor krachtige interventies. En ervaar hoe jouw eigen verbinding met hoofd, hart en lijf hierin centraal staan.

Leer coachen als vak of in je vak
Ontwikkel bewust en coachend leiderschap
Ontwikkel bewust en coachend leiderschap

Ontwikkel bewust en coachend leiderschap: vind de optimale balans tussen eigenheid en aanpassing, begeleid je team naar zelfstandigheid en bestendig resultaten op korte en lange termijn.

Ontwikkel bewust en coachend leiderschap
Incompanytrajecten voor team en organisatie
Incompanytrajecten voor team en organisatie

Incompanytrajecten voor team en organisatie: voor duurzame verandering binnen je team, grip op teamdynamiek en doeltreffende begeleiding van gehele organisatie op boven- en onderstroom.

Incompanytrajecten voor team en organisatie
Vind een coach voor individuele sessies
Vind een coach voor individuele sessies

Vind een coach voor individuele sessies: wil jij gecoacht worden door een ervaren coach van School voor Coaching? Dan zoeken we voor jou de beste match!

Vind een coach voor individuele sessies

Bij School voor Coaching leer je

 • Jezelf inzetten als instrument.
  Benut jouw waarnemingen om treffende interventies te doen.
 • Komen tot daar waar het écht over gaat.
  Coachen met het systeem, het onderbewuste en je lijf.
 • Op je gemak met ongemak.
  Ontwikkel de moed om naar de spanning toe te bewegen.
 • Minder. Hard. Werken.
  Vanuit ontspanning de juiste dingen doen.
 • Vol lef en vertrouwen de deur uit.
  Door te ervaren, oefenen en vooral heel veel te doen. 

Welke opleiding past bij mij?


Begrijpelijke vraag. Inmiddels kent Nederland talloze coachopleidingen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. We nodigen je daarom van harte uit om kennis te maken in ons prachtige pand in Utrecht. Zo ontdek je allereerst of onze werkwijze en visie bij jou past. En vervolgens welke opleiding het beste aansluit op jouw leerbehoeften.

of neem contact met ons op>

Klanten waarderen ons met een 9,3


Gebaseerd op 203 reviews op Springest.

10/10
September 2023
De leergang Coaching voor Professionals heeft me op wel 10.000 manieren beïnvloed, maar vooral : wat is van mij en wat is van de ander? Heel zuiver en radical eerlijk naar jezelf kijken zodat ik vrij kan leven/coachen. Eigenlijk zou iedereen deze leergang moeten doen. Één en al therapie! Zo verrijkend! Game changer!
Jacqueline Oostdijk
Teamcoördinator
Rijkswaterstaat
10/10
Mei 2023
De leergang Teamcoaching is de beste opleiding om jezelf in beweging te krijgen. Van de leergang is me het meest bijgebleven hoe het systeem en ikzelf met elkaar in verbinding staan en welke rol/ruimte ik kan spelen/nemen in mijn contact met teams en teamleden. Ik heb er al tijdens de opleiding mee geëxperimenteerd en resultaten mee kunnen boeken. Magisch!
Peter Sietses
Teamcoach
ING Retail Banking
9/10
Juli 2022
Het heeft mijn verwachtingen overtroffen, zowel de groep, als het leereffect van de leergang Coachend Leiderschap. Ik denk meer na over mijn stijl en het effect daarvan, ervaar meer ontspanning als leidinggevende en krijg dit ook terug van mijn team. Ook de betrokkenheid en gegeven inzichten van leergang-collega’s zijn me sterk bijgebleven. De dubbele leerlaag voegt heel veel toe voor mij.
Suzan Hamers
HR Manager
Zorgbalans

Incompanytraject op maat?