SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Over ons - SchoolvoorCoaching

voor vakmanschap in coaching & effectiever communiceren

Met trots stellen we dat SchoolvoorCoaching sinds 1997 een belangrijke bijdrage levert aan het fundament voor vakmanschap in coaching en teamcoaching. Duizenden leidinggevenden, teamcoaches en andere coaches en professionals zijn je daarin voorgegaan. Maandelijks starten we met nieuwe leergangen, trainingen of workshops. 

Mensen kennen ons als een eigenzinnig instituut. SchoolvoorCoaching is een plek waar je jouw rol als coach echt diepgang geeft. Dat vraagt veel van je, maar levert je ook blijvend resultaat op in al je zakelijke én persoonlijke gesprekken.

Je versterkt je repertoire om met lastige gesprekssituaties om te gaan, je reageert directer en kunt de gevolgen van je aanpak beter voorspellen. Persoonlijke groei en stressbestendigheid is daarvan een vanzelfsprekend gevolg. Wij noemen dit ReflAction. Lees hier meer over onze eigenzinnige visie op de psychologie van coaching.

We nodigen je van harte uit om kennis met ons te maken door:

  • te kijken naar ons videobedrijfsprofiel hierboven;
  • tijdens onze Next Step Workshop  of de workshop ReflAction te ervaren hoe we werken en zo de stille kracht van het verschil  te leren kennen;
  • ons aanbod aan workshops en Alumniprogramma's, waarmee je je kunt blijven ontwikkelen, te bekijken;
  • ons gratis SvC Magazine aan te vragen - boordevol interviews en ervaringen uit de coachpraktijk.

Sinds 2014 zijn we centraal gehuisvest in een sfeervol pand op de Biltstraat 200 in Utrecht.

Namens het SchoolvoorCoaching-team,

Anne Vennemann & Merel Schut
Directie SchoolvoorCoaching