SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Incompany Organisatieverandering

Ook wanneer je organisatiebreed een cultuurverandering in gang wil zetten, ben je bij ons aan het juiste adres. Interventies zijn dan gewenst op alle lagen - en zowel op onder- als bovenstroom. Zo ontstaat een bewuste en lerende cultuur, die niet alleen vandaag, maar duurzaam resultaten blijft opleveren. Bij grote vraagstukken op organisatieniveau werkt SchoolvoorCoaching - indien gewenst - samen met de consultants van LCG. SchoolvoorCoaching specialiseert zich tijdens deze trajecten op de dynamiek in de onderstroom - en LCG op de organisatie in de bovenstroom.Heb je bijvoorbeeld te maken met…

  • Een reorganisatie die vanuit ambitie of noodzaak volgt maar je niet weet waar te beginnen? Waarbij je wel zeker weet dat leiders hierin en cruciale rol spelen.
  • Je jouw mensen mee wilt nemen in de verandering, niet alleen op inhoud maar ook op gewenst gedrag? Toch heb je geen idee waar je moet beginnen.
  • Vanuit ambitie of noodzaak zie je in dat er in de cultuur van de organisatie wat moet veranderen om veerkrachtiger en daadkrachtiger te zijn. Toch puzzelt het je wat je te doen heb om een dergelijke cultuurverandering in gang te zetten.

"De keuze voor LCG en SchoolvoorCoaching is ingegeven juist door de combinatie van inhoud en gedrag die zij in dit programma aanbieden. Het zijn twee kanten van dezelfde medaille die door goed samenspel van de trainers samenvloeien tot een geïntegreerde praktische manier van werken die naadloos aansluit op de hands on mentaliteit van VDL Nedcar. De individuele coaching helpt om ook écht aan de slag te gaan en te leren reflecteren op je eigen gedrag. Een mooie doorontwikkeling van onze leiders die hen ondersteunt in de invulling van hun rol en daarmee een stevig fundament vormt voor de organisatie van de toekomst."

- VDL Nedcar over ons Lean Leiderschapstraining op maat

Lees het klantverhaal van VDL Nedcar


Na een organisatieveranderingsprogramma:

  • Is zowel de harde als de hardnekkige kant veranderd, waardoor er een duurzame verandering op gang is gekomen.
  • Is het helder waar je als organisatie van bent en naartoe gaat, zodat je samen ook de gestelde ambitie waar probeer te maken.
  • Zijn de doelen op elke laag doorvertaald, waardoor iedereen weet wat zijn of haar bijdrage is in het grotere geheel.
  • Ben je als leider en als mens gegroeid, waardoor je veel beter kunt inspelen op wat de situatie en je huidige rol van jouw vraagt.
  • Heb je als organisatie een lerende cultuur ontwikkeld, zodat alle uitdagingen het hoofd geboden kunnen worden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in - en we nemen contact met je op.

Neem contact met ons op