SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Btw-vrijstelling

Btw-vrij deelnemen aan onze opleidingen? Dat kan.

Btw-vrij deelnemen aan onze opleidingen

Standaard betaal je over de opleidingen van SchoolvoorCoaching 21 % btw. De meeste bedrijven kunnen die btw bij de aangifte van de omzetbelasting weer terugvorderen. Maar o.a. particulieren zijn btw-plichtig. Zij betalen als eindgebruiker het volledige btw-bedrag en krijgen dat niet op een later moment terug. In die gevallen factureert SchoolvoorCoaching btw-vrij. Dat kan dankzij onze CRKBO-registratie.

Wil je gebruik maken van die btw-vrijstelling, geef dit dan duidelijk aan in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier. Je ontvangt dan een factuur zonder btw van SVC SchoolvoorCoaching BV. Geef je niets aan, dan ontvang je een factuur inclusief btw van SchoolvoorCoaching BV.

Btw-vrije levering brengt voor SchoolvoorCoaching extra kosten met zich mee. Voor die kosten vragen we een kleine tegemoetkoming in de vorm van een toeslag op de trainingskosten. Voor de leergangen bedraagt die toeslag ongeveer € 180,-, voor de kortlopende trainingen zo'n € 60,-.

Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact op. Je bereikt ons op 030-3035271 of per e-mail via welkwelkom@schoolvoorcoaching.nl.