Interviews

Systemisch wijzer (in een snelkookpan)

Systemisch wijzer (in een snelkookpan)
Hoe vertaal je systemisch werken naar de werkvloer? Trainer, coach en opleider Leanne Steeghs en organisatieadviseur Siets Bakker schreven daarover het praktische handboek 'Systemisch wijzer'. In de Coach2meet van 15 november verken je samen met Leanne de oerkrachten in de onderstroom van organisaties. Boor je eigen bron van systemische kennis aan!

Door Caroline Linssen
Virtual Reality Coaching

Virtual Reality Coaching
In mei 2016 won Lifecoach Dana-Maria Faneker de Samsung VR Challenge voor het beste Virtual Reality (VR) idee van Nederland: coaching door middel van VR. Dana weet het zeker: ¡°Over vijf jaar is de coachwereld compleet veranderd en werkt iedereen hiermee.¡± Samen met coaches wil ze applicaties gaan ontwikkelen om de VR-bril in te kunnen zetten bij coaching. - Door Caroline LinssenDe luie manager

De luie manager
Organisatiesocioloog, certified coach en trainer Manu Busschots zingt de lof van de luiheid. Een luie manager laat de brandjes door anderen blussen en krijgt daardoor ruimte om verder vooruit te kijken. Fijn voor zijn medewerkers, het bedrijf en hemzelf. Maar hoe krijg je die harde werkers zover om hun allergie op luiheid te laten varen? Dat is het onderwerp van Manu’s Coach2meet op 3 november 2015.

Door Caroline Linssen<< < | 01 02 03 04 05 | > >>