Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Alumni Platform

 

Ons Alumni Platform staat open voor coaches die minimaal een driedaagse training bij SchoolvoorCoaching hebben gevolgd. Het platform heeft meer dan 1.200 leden. Word vandaag nog lid en neem eenmalig gratis deel aan een Coach2meet of VistAmuse naar keuze.

Onder het motto 'een goede coach is nooit uitgeleerd' kun je in de besloten LinkedIn-groep van het Alumni Platform discussiëren over casuïstiek en coachgerelateerde onderwerpen. Om toegang te krijgen tot deze groep is een LinkedIn-account noodzakelijk.

Aanmelden voor het Alumni Platform doe je door het formulier hieronder in te vullen. Van je aanmelding ontvang je vervolgens een bevestiging. SchoolvoorCoaching houdt haar alumni graag op de hoogte van interessante ontwikkelingen op het gebied van coaching. Door het invullen van onderstaand formulier, ga je akkoord met de verzending van e-mails met dergelijke informatie door SchoolvoorCoaching en zusterbedrijf VistaNova op het door jou opgegeven adres.

Verzenden * Verplichte velden