Algemene informatie

Algemene informatie

Toelatingsvoorwaarden
SchoolvoorCoaching heeft het recht om een deelnemer niet toe te laten tot een leergang of training. Redenen hiervoor kunnen zijn: niet passend in de doelgroep, persoonlijke problematiek of te weinig werkervaring. Aan een dergelijke uitsluiting zijn voor de aanmeldende organisatie geen kosten verbonden. Bij twijfel wordt een telefonische of mondelinge intake aanbevolen.

 

Annuleringsvoorwaarden open opleidingen
Tot acht weken voor de startdatum van de workshop van de opleiding of training bedragen de annuleringskosten 25% van de opleidingskosten. Tot zes weken voor de startdatum van de workshop van de opleiding of training bedragen de annuleringskosten 50% van de opleidingskosten en 100% van de arrangementskosten van het conferentieoord. Binnen zes weken voor aanvang van de workshop van de opleiding of training bedragen de annuleringskosten 100% van de opleidingskosten en 100% van de arrangementskosten van het conferentieoord. Bij annulering kan het bedrijf voor een vervanger zorgen, mits dit tijdig (schriftelijk) wordt doorgegeven aan de afdeling Dienstverlening & Verkoop en mits de vervanger past binnen de doelgroep en doelstellingen van de opleiding. In dit geval worden er alleen administratiekosten in rekening gebracht.

Bekijk voor uitgebreidere informatie onze Algemene Voorwaarden

 

Kosten conferentieoord
Bij trainingen met aaneengesloten trainingsdagen is gezien het avondprogramma een overnachting in het conferentieoord wenselijk. SchoolvoorCoaching reserveert standaard voor de gehele opleiding een kamer, tenzij je nadrukkelijk bij de aanmelding vermeldt dat je daar geen prijs op stelt. In de verblijfkosten zitten de kosten voor de overnachtingen, de kosten voor de zaalhuur, gebruik van materialen en apparatuur, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee tijdens de sessies. 

 

Leveringsvoorwaarden & Algemene Voorwaarden
De algemene voorwaarden van SVC SchoolvoorCoaching BV zijn van toepassing op al onze dienstverlening.

 

Klachten
Neem bij klachten zeker contact met ons op. Je bereikt ons per telefoon op 030-3035271 of per e-mail op  svc@schoolvoorcoaching.nl.