Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Verdiepingsworkshops

Workshop Rake Vragen

Systemisch werk via vragen

Systemisch werk staat in de top 5 van technieken die coaches inzetten. Rake Vragen zijn een compleet nieuwe vorm van systemische kennis en technieken inzetten. Met Rake Vragen verbreed én verdiep je direct je bereik als coach. Je kunt snel schakelen tussen de bovenstroom en de onderstroom.

Lees verder >>

Workshop Werken vanuit Bezieling

Ontdek jouw Bezielingsprofiel

Wil jij meer vanuit bezieling werken en leven? Steekt de vraag ‘Wat zijn mijn kwaliteiten?’ regelmatig de kop op? Wil je jouw unieke talenten ontdekken? Of ben je op zoek naar een Next Step in je loopbaan die je meer vervulling en energie oplevert? Dan is deze workshop wat voor jou!

Lees verder >>

Workshop Talenten omzetten in meesterschap

De gouden kooi verlaten om je talenten te leven

Het kriebelt. Het is tijd voor een volgende stap. En dit is een bijzondere stap. Niet een gewone trede op de ladder of een verdieping in wat je al doet. Je weet dat deze stap over iets anders gaat. Het brengt je dichter bij je kern, dichter bij dat waarvan je diep vanbinnen weet dat je er goed in bent.

Lees verder >>

Next Step Workshop

In de Next Step Workshop maak je kennis met onze onderscheidende visie en werkwijze. Mensen kennen ons namelijk als een eigenzinnig instituut. SchoolvoorCoaching is een plek waar je jouw rol als coach echt diepgang geeft. Dat vraagt veel van je, maar levert je ook blijvend resultaat op in al je zakelijke én persoonlijke gesprekken. Je versterkt je repertoire om met lastige gesprekssituaties om te gaan, je reageert directer en kunt de gevolgen van je aanpak beter voorspellen. Persoonlijke groei en stressbestendigheid is daarvan een vanzelfsprekend gevolg. Wij noemen dit ReflAction. 

Lees verder >>