Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Verdiepingsworkshops

Workshop Touch of Matrix

Ben je zoek naar nieuwe manieren om blokkades te transformeren, via een lichaamsgerichte aanpak? Dan is Touch of Matrix iets voor jou.

Lees verder >>

Workshop Transformeer je emoties en denken met EFT

Workshop Transformeer denkpatronen met EFT

Wanneer je met mensen werkt, kan een onopgelost thema of trauma van jou geraakt worden door je gesprekspartner of situatie. Omgekeerd kunnen jouw onopgeloste thema’s een trigger vormen voor anderen. EFT, Emotional Freedom Techniques, is een evidence based methode om trauma, negatieve emoties en belemmerende denkpatronen op te lossen.

Lees verder >>

Workshop U Vraagt, Wij Draaien Niet

Contracteren met opdrachtgevers vanuit systemisch perspectief

Tijdens deze workshop word je je bewust van je eigen overdrachtspatronen in het contact en contract met je opdrachtgevers. Je maakt kennis met de begrippen ‘magische plek’, ‘aangeboden plek’ en ‘dienende plek’.

Lees verder >>

Workshop Benut de Wijsheid en Verschillen in Teams

Ontdek de kracht van gelijkwaardig overleg en gedragen besluiten via de C.O.N.S.E.N.T.-methode®

Tijdens deze workshop maak je aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgebreid kennis met de CONSENT-methode ®. Je ontdekt door te ervaren wat er nodig is om een bijeenkomst efficiënt te laten verlopen. Je oefent gedurende de workshop uitvoerig met de CONSENT-methode® en er is hierbij volop ruimte voor de inbreng van eigen agendapunten.

Lees verder >>

Workshop De verborgen boodschappen van je lichaam

Systemisch lichaamswerk en opstellingen bij gezondheidsvragen

Heb jij het verlangen meer aanwezig te zijn in je lijf en zo meer innerlijke rust te ervaren? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijke boodschap van spanning of andere aanwezige symptomen? Of wil je weten hoe je hier als coach of opsteller jouw coachee in kunt begeleiden? Dan is deze workshop wat voor jou!

Lees verder >>

Workshop De vraag op het antwoord ontdekken

Systeemtheoretische interventies in conflictbegeleiding en coaching

In deze workshop leer je als coach om met behulp van op systeemtheorie gebaseerde interventies anderen te helpen hun lastige omgeving te doorgronden en te bespelen. Na deze workshop ben je in staat om je coachee te helpen ontdekken welke persoonlijke factoren en relatiepatronen een rol spelen bij het verkrijgen - en vergroten - van zijn of haar regie over de omgeving.

Lees verder >>

Workshop De onderstroom in organisaties herkennen

Interveniëren met impact via Systeemdenken en Systemisch Kijken

Herken jij gedoe in jouw werk en ben je op zoek naar manieren dit te beïnvloeden? Wil je interventies met echte impact kunnen inzetten? En ben je bovendien nieuwsgierig naar jouw eigen onderstroom? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.

Lees verder >>

Workshop Rake Vragen

Systemisch werk via vragen

Systemisch werk staat in de top 5 van technieken die coaches inzetten. Rake Vragen zijn een compleet nieuwe vorm van systemische kennis en technieken inzetten. Met Rake Vragen verbreed én verdiep je direct je bereik als coach. Je kunt snel schakelen tussen de bovenstroom en de onderstroom.

Lees verder >>

Workshop Moeiteloos Stress Loslaten

Benut je lichaam als instrument.

Stress loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar wist je dat er een releaseknop bestaat waarmee je op eenvoudige wijze en vrijwel moeiteloos al die stress los kunt laten? In deze workshop krijg je nieuwe inzichten en praktische handvatten die je helpen stress op diepere lagen te herkennen, te begrijpen en met behulp van zelfcoachtechnieken los te laten. Dit is niet alleen heel handig voor jezelf, maar ook in het coachen van anderen.

Lees verder >>

Workshop Werken vanuit Bezieling

Ontdek jouw Bezielingsprofiel

Wil jij meer vanuit bezieling werken en leven? Steekt de vraag ‘Wat zijn mijn kwaliteiten?’ regelmatig de kop op? Wil je jouw unieke talenten ontdekken? Of ben je op zoek naar een Next Step in je loopbaan die je meer vervulling en energie oplevert? Dan is deze workshop wat voor jou!

Lees verder >>

Next Step Workshop

In de Next Step Workshop maak je kennis met onze onderscheidende visie en werkwijze. Mensen kennen ons namelijk als een eigenzinnig instituut. SchoolvoorCoaching is een plek waar je jouw rol als coach echt diepgang geeft. Dat vraagt veel van je, maar levert je ook blijvend resultaat op in al je zakelijke én persoonlijke gesprekken. Je versterkt je repertoire om met lastige gesprekssituaties om te gaan, je reageert directer en kunt de gevolgen van je aanpak beter voorspellen. Persoonlijke groei en stressbestendigheid is daarvan een vanzelfsprekend gevolg. Wij noemen dit ReflAction. 

Lees verder >>