Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Verdiepingstrainingen

De verborgen boodschappen van je lichaam

Heb jij het verlangen meer aanwezig te zijn in je lichaam? Je meer bewust te worden van wat er in je lichaam leeft, van wat ze je vertelt en te onderzoeken wat de mogelijke boodschap is van spanning of ziekte?

Lees verder >>

Supervisiedag Coaching voor alumni

Voor mensen die eerder de leergang Coaching voor Professionals hebben gevolgd en hun grenzen weer willen verleggen organiseert SchoolvoorCoaching deze supervisiedagen waar je samen met vakgenoten en onder leiding van een senior coach kunt werken aan je verdere professionalisering.

Lees verder >>

Supervisiedag Teamcoaching voor alumni

Voor mensen die eerder de leergang Teamcoaching hebben gevolgd en hun grenzen weer willen verleggen organiseert SchoolvoorCoaching deze supervisiedagen waar je samen met vakgenoten en onder leiding van een senior coach kunt werken aan je verdere professionalisering.

Lees verder >>

Training Diversiteit & Uitsluiting in organisaties

Uitsluitingsmechanismen in organisaties herken je aan wantrouwen en onveiligheid, ongelijkwaardigheid, de onderstroom die niet wordt geuit, afwezigheid van feedback, macht en onmacht etc. De mate waarin mensen in staat zijn om diversiteit en inclusie bij zichzelf en anderen te erkennen, is een graadmeter voor de mate van veiligheid en openheid binnen teams en organisaties.

Lees verder >>

Workshop Rake Vragen

Systemisch werk staat in de top 5 van technieken die coaches inzetten. Rake Vragen zijn een compleet nieuwe vorm van systemische kennis en technieken inzetten. Met Rake Vragen verbreed én verdiep je direct je bereik als coach. Je kunt snel schakelen tussen de bovenstroom en de onderstroom.

Lees verder >>

Maakstormavontuur

Hoe mooi zou het zijn als jouw droom werkelijkheid wordt? En hoe mooi zou het zijn als je weet hoe je dat doet zonder geld uit te geven - door veel mensen erbij te betrekken?

Wij, van de Deelwinkel, kunnen ons geen zinvoller bestaan voorstellen dan bezig te zijn met het creëren van iets nieuws wat wereldverbeterend is - hoe groot of klein dan ook. Wij leren er elke dag van en leven autonoom en gelukkig.

Lees verder >>

Succesvol starten als coach

Steeds meer coaches beginnen een eigen coachpraktijk of trainingsbureau of profileren zich als coach binnen een organisatie. Jezelf onderscheiden en werken aan duurzame ontwikkeling is dan belangrijk. Tijdens deze praktische workshop ontwikkel je een persoonlijke strategie om zowel met een online als een offline strategie jezelf succesvol te kunnen profileren als coach. Je krijgt nieuwe inzichten en praktische handvatten om aan de slag te gaan met hoe je jezelf kunt profileren vanuit jouw eigen stijl al coach.

Lees verder >>

Next Step Workshop

Doe mee aan onze Next Step Workshop.

Lees verder >>