Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Verdiepingstrainingen

Training Diversiteit & Uitsluiting in organisaties

Uitsluitingsmechanismen in organisaties herken je aan wantrouwen en onveiligheid, ongelijkwaardigheid, de onderstroom die niet wordt geuit, afwezigheid van feedback, macht en onmacht etc. De mate waarin mensen in staat zijn om diversiteit en inclusie bij zichzelf en anderen te erkennen, is een graadmeter voor de mate van veiligheid en openheid binnen teams en organisaties.

Lees verder >>

Workshop De verborgen boodschappen van je lichaam

Heb jij het verlangen meer aanwezig te zijn in je lichaam? Je meer bewust te worden van wat er in je lichaam leeft, van wat ze je vertelt en te onderzoeken wat de mogelijke boodschap is van spanning of ziekte?

Lees verder >>

Workshop Rake Vragen

Systemisch werk staat in de top 5 van technieken die coaches inzetten. Rake Vragen zijn een compleet nieuwe vorm van systemische kennis en technieken inzetten. Met Rake Vragen verbreed én verdiep je direct je bereik als coach. Je kunt snel schakelen tussen de bovenstroom en de onderstroom.

Lees verder >>

Workshop ReflAction

Er is altijd een next step mogelijk in het effectief communiceren tijdens ontmoetingen. Je kunt leren hierbij vrijer, meer ontspannen en authentieker aanwezig te zijn. Ontdek wat je lichaam, intuïtie en gevoelens je vertellen, en hoe je deze subtiele signalen kunt herkennen en gebruiken in gesprekken.

Lees verder >>

Workshop Benut de Wijsheid en Verschillen in Teams

Alle kennis en wijsheid is meestal aanwezig in de groep mensen met wie je te maken hebt of je samenwerkt. Maar hoe maak je hier optimaal gebruik van? Hoe zorg je ervoor dat elk mens zijn of haar unieke bijdrage levert in overleg- en besluitvormingssituaties? En hoe krijg je het wel voor elkaar dat de mensen die het hardst roepen leren luisteren en degene die introvert zijn, hun goede ideeën op tafel leggen?

Lees verder >>

Workshop Succesvol starten als coach

Steeds meer coaches beginnen een eigen coachpraktijk of trainingsbureau of profileren zich als coach binnen een organisatie. Jezelf onderscheiden en werken aan duurzame ontwikkeling is dan belangrijk. Tijdens deze praktische workshop ontwikkel je een persoonlijke strategie om zowel met een online als een offline strategie jezelf succesvol te kunnen profileren als coach. Je krijgt nieuwe inzichten en praktische handvatten om aan de slag te gaan met hoe je jezelf kunt profileren vanuit jouw eigen stijl al coach.

Lees verder >>

Next Step Workshop

In de Next Step Workshop maak je kennis met onze onderscheidende visie en werkwijze. Mensen kennen ons namelijk als een eigenzinnig instituut. SchoolvoorCoaching is een plek waar je jouw rol als coach echt diepgang geeft. Dat vraagt veel van je, maar levert je ook blijvend resultaat op in al je zakelijke én persoonlijke gesprekken. Je versterkt je repertoire om met lastige gesprekssituaties om te gaan, je reageert directer en kunt de gevolgen van je aanpak beter voorspellen. Persoonlijke groei en stressbestendigheid is daarvan een vanzelfsprekend gevolg. Wij noemen dit ReflAction. 

Lees verder >>