Verdiepingstrainingen

Supervisiedag Coaching voor alumni

Voor mensen die eerder de leergang Coaching voor Professionals hebben gevolgd en hun grenzen weer willen verleggen organiseert SchoolvoorCoaching deze supervisiedagen waar je samen met vakgenoten en onder leiding van een senior coach kunt werken aan je verdere professionalisering.

Lees verder >>

Supervisiedag Teamcoaching voor alumni

Voor mensen die eerder de leergang Teamcoaching hebben gevolgd en hun grenzen weer willen verleggen organiseert SchoolvoorCoaching deze supervisiedagen waar je samen met vakgenoten en onder leiding van een senior coach kunt werken aan je verdere professionalisering.

Lees verder >>

Workshop Burn-out voorkomen

Wil je ontdekken hoe je beter in je centrum en daadwerkelijke midden kan blijven, zodat je na een werkdag met meer energie naar huis gaat? En wil je onderzoeken hoe duidelijk je ogen en je lichaamshouding weerspiegelen wanneer je uit je midden en dus minder goed bij jezelf bent? Dan is deze workshop iets voor jou!

Lees verder >>

Workshop Rake Vragen

Systemisch werk staat in de top 5 van technieken die coaches inzetten. Rake Vragen zijn een compleet nieuwe vorm van systemische kennis en technieken inzetten. Met Rake Vragen verbreed én verdiep je direct je bereik als coach. Je kunt snel schakelen tussen de bovenstroom en de onderstroom.

Lees verder >>

Maakstormavontuur

Hoe mooi zou het zijn als jouw droom werkelijkheid wordt? En hoe mooi zou het zijn als je weet hoe je dat doet zonder geld uit te geven - door veel mensen erbij te betrekken?

Wij, van de Deelwinkel, kunnen ons geen zinvoller bestaan voorstellen dan bezig te zijn met het creëren van iets nieuws wat wereldverbeterend is - hoe groot of klein dan ook. Wij leren er elke dag van en leven autonoom en gelukkig.

Lees verder >>

Succesvol starten als coach

Steeds meer coaches beginnen een eigen coachpraktijk of trainingsbureau of profileren zich als coach binnen een organisatie. Jezelf onderscheiden en werken aan duurzame ontwikkeling is dan belangrijk. Tijdens deze praktische workshop krijg je een persoonlijke strategie om zowel met een online als een offline strategie jezelf succesvol te kunnen profileren als coach. Je krijgt nieuwe inzichten en praktische handvatten om aan de slag te gaan met hoe je jezelf kunt profileren.

Lees verder >>

Next Step Workshop

Doe mee aan onze Next Step Workshop.

Lees verder >>