Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Persoonlijke groei via Coaching

Persoonlijke ontwikkeling voor twintigers

Als twintiger sta je aan het begin van je loopbaan, ontdek je  wat bij je past en wat goed voelt. Je zoekt  je plek in een organisatie maar ook in de wereld. In deze training ontdek je en leer je kiezen wat bij je past. Zo heb je minder last van externe verwachtingen of ‘het ideale plaatje’ (in bijv. sociale media), en vergroot je je gevoel van eigenwaarde. Omdat je weet wat je belangrijk vindt, heb je minder keuzestress.

Lees verder >>

ReflAction Training

Non-verbale signalen begrijpen en benutten

In dagelijkse ontmoetingen en gesprekken pik je automatisch allerlei non-verbale signalen op. Soms voel je dan je lichaam verstrakken. Of je wordt onverwachts geraakt door emoties van jezelf of anderen. Wij noemen dat de onderstroom in gesprekken: subtiele signalen die vaak onzichtbaar zijn, maar je wel beïnvloeden. Je leert in dit traject bewuster stilstaan bij wat je lichaam, intuïtie en gevoelens je te zeggen hebben én je eigen waarnemingen serieus te nemen. Dat is de basis om in contact met jezelf, je kracht, en je omgeving te blijven.

Lees verder >>

Werkplaats Innerlijke Leiding

Ontdek je manifestatiekracht

Je zoekt een nieuwe balans tussen sturen en volgen, tussen je hoofd, hart en 'fysieke ik' in je werk en persoonlijk leiderschap. Uitputting, hooggevoeligheid, je verleden of een gemis aan bezieling vragen om bezinning én heling. Je kiest ervoor alles wat je belemmert los te laten en de ontbrekende puzzelstukjes te ontdekken. Zo kun je passende keuzes maken in je dagelijks leven en werk.  Je vertrouwt weer op je innerlijke leiding als kompas  en ontdekt hoe het proces van manifesteren werkt. Je komt erachter hoe je door jouw unieke kwaliteiten anderen nog beter kunt begeleiden.

Lees verder >>

Workshop Talenten omzetten in meesterschap

Het kriebelt. Het is tijd voor een volgende stap. En dit is een bijzondere stap. Niet een gewone trede op de ladder of een verdieping in wat je al doet. Je weet dat deze stap over iets anders gaat. Het brengt je dichter bij je kern, dichter bij dat waarvan je diep vanbinnen weet dat je er goed in bent.

Lees verder >>

Workshop Burn-out voorkomen

Wil je ontdekken hoe je beter in je centrum en daadwerkelijke midden kan blijven, zodat je na een werkdag met meer energie naar huis gaat? En wil je onderzoeken hoe duidelijk je ogen en je lichaamshouding weerspiegelen wanneer je uit je midden en dus minder goed bij jezelf bent? Dan is deze workshop iets voor jou!

Lees verder >>

Workshop 'Moeiteloos stress loslaten'

Benut je lichaam als instrument. Een must voor elke coach.

Deze workshop is een ‘must’ voor coaches en managers, die geïnteresseerd zijn in de verwerking van stress in de hersenen en het lichaam. Sommige mensen lijken niet in staat te leren of hun gedrag te veranderen. Zolang het lichaam (je 'fysieke Ik') er niet klaar voor is, is het namelijk een heilloze weg om te coachen op gedrag of emoties. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een lichaamsgerichte aanpak en wilt graag zelf ervaren hoe die werkt en wat die oplevert.

Lees verder >>

Next Step Workshop

Doe mee aan onze Next Step Workshop.

Lees verder >>