Persoonlijke groei via Coaching

Werkplaats Innerlijke Leiding

Ontdek je manifestatiekracht

Je zoekt een nieuwe balans tussen sturen en volgen, tussen je hoofd, hart en 'fysieke ik' in je werk en persoonlijk leiderschap. Uitputting, hooggevoeligheid, je verleden of een gemis aan bezieling vragen om bezinning én heling. Je kiest ervoor alles wat je belemmert los te laten en de ontbrekende puzzelstukjes te ontdekken. Zo kun je passende keuzes maken in je dagelijks leven en werk.  Je vertrouwt weer op je innerlijke leiding als kompas  en ontdekt hoe het proces van manifesteren werkt. Je komt erachter hoe je door jouw unieke kwaliteiten anderen nog beter kunt begeleiden. We werken met het Theory U-model van Otto Scharmer om te ervaren hoe bewustzijn en co-creatie de basis vormen voor collectief leren, innoveren en samenwerken. Zo kom je tot nieuwe antwoorden in je dagelijks werk.

Lees verder >>

Ontdekkingsreis Groenland 2018

Van verlangen naar écht doen!

In verbinding met de bijzondere en indrukwekkende ruigte en energie van Groenland maak je in een 11-daagse reis een tocht door de natuur en je eigen bewustzijn. Je herijkt of hervindt je levensmissie en koers. Door het bewust loslaten van je gewoonten ontstaat er openheid, helderheid en ruimte voor bezinning. Je kunt daarin je eigen rust, ruimte en talenten weer omarmen.

Lees verder >>

Informatieavonden Ontdekkingsreis Groenland 2018

Meer weten over de Ontdekkingsreis naar Groenland? Meld je aan voor de kosteloze informatiebijeenkomst!

Lees verder >>

Wie ben jij offline? - nieuw

Als twintiger sta je aan het begin van je loopbaan, ontdek je  wat bij je past en wat goed voelt. Je zoekt  je plek in een organisatie maar ook in de wereld. In deze training ontdek je en leer je kiezen wat bij je past. Zo heb je minder last van externe verwachtingen of ‘het ideale plaatje’ (in bijv. sociale media), en vergroot je je gevoel van eigenwaarde. Omdat je weet wat je belangrijk vindt, heb je minder keuzestress.

Lees verder >>

Student Empowerment Training

In de Student Empowerment training ontdek je dat je hoofd en je lichaam één zijn. Maar al te vaak zijn die twee niet met elkaar in verbinding. Daardoor is het bijvoorbeeld moeilijk om jezelf te zijn, rust te vinden, of met vertrouwen te leven. Tijdens de training leer je hoe je de verbinding tussen hoofd en lichaam zelf herstelt. Je komt erachter welke rol emoties hebben en hoe je deze bijstuurt. Daardoor kom je in je kracht.

Lees verder >>

Workshop 'Moeiteloos stress loslaten'

Benut je lichaam als instrument. Een must voor elke coach.

Deze workshop is een ‘must’ voor coaches en managers, die geïnteresseerd zijn in de verwerking van stress in de hersenen en het lichaam. Sommige mensen lijken niet in staat te leren of hun gedrag te veranderen. Zolang het lichaam (je 'fysieke Ik') er niet klaar voor is, is het namelijk een heilloze weg om te coachen op gedrag of emoties. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een lichaamsgerichte aanpak en wilt graag zelf ervaren hoe die werkt en wat die oplevert.

Lees verder >>

Loopbaancoaching

Duurzame inzetbaarheid vanuit je levensmissie

Het Koersonderzoek helpt je bij duurzame inzetbaarheid vanuit je levensmissie. In slechts enkele gesprekken word je gestimuleerd in het herijken van je loopbaan. Voor iedereen die zichzelf een periode van reflectie op zijn of haar eigen loopbaan gunt!  Na een intakegesprek met een ervaren loopbaanadviseur volgen een biografiegesprek, drie Koersgesprekken en een afrondend gesprek. Het Koersonderzoek kent een doorlooptijd van ca. 3 maanden.

Lees verder >>

Next Step Workshop

Doe mee aan onze Next Step Workshop.

Lees verder >>