Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Persoonlijke groei via Coaching

De bouw-aan-je-droom-maand

Wil je nu eindelijk werk maken van jouw droom? Wil je aan de slag om een nieuw concept te ontwikkelen en in de wereld te zetten? Geef je start een boost en doe mee aan de Bouw-aan-je-droom-maand.

Lees verder >>

Workshop Werken vanuit Bezieling

Ontdek jouw Bezielingsprofiel

Ken jij het verlangen te willen werken vanuit meer bezieling? Of ben je op zoek naar een Next Step in je loopbaan die je meer vervulling en energie oplevert? Met behulp van je persoonlijke Bezielingsprofiel breng je je eigen bezieling, missie en talenten zo concreet mogelijk in beeld. Een uitgangspunt daarbij is dat je op het terrein van je bezieling echt uitblinkt en het verschil kunt maken.

Lees verder >>

ReflAction Training

Non-verbale signalen begrijpen en benutten

In dagelijkse ontmoetingen en gesprekken vang je automatisch allerlei non-verbale signalen op. Soms voel je ineens iets veranderen in je lichaam, of je wordt geraakt door emoties van jezelf of je gesprekspartner. Wij noemen dat de onderstroom in gesprekken: subtiele signalen die vaak onzichtbaar zijn, maar je wel beïnvloeden.

Lees verder >>

Werkplaats Innerlijke Leiding

Ontdek je manifestatiekracht

Je zoekt een nieuwe balans tussen sturen en volgen, tussen je hoofd, hart en 'fysieke ik' in je werk en persoonlijk leiderschap. Uitputting, hooggevoeligheid, je verleden of een gemis aan bezieling vragen om bezinning én heling. Je kiest ervoor alles wat je belemmert los te laten en de ontbrekende puzzelstukjes te ontdekken. Zo kun je passende keuzes maken in je dagelijks leven en werk.  Je vertrouwt weer op je innerlijke leiding als kompas  en ontdekt hoe het proces van manifesteren werkt. Je komt erachter hoe je door jouw unieke kwaliteiten anderen nog beter kunt begeleiden.

Lees verder >>

Workshop Talenten omzetten in meesterschap

Het kriebelt. Het is tijd voor een volgende stap. En dit is een bijzondere stap. Niet een gewone trede op de ladder of een verdieping in wat je al doet. Je weet dat deze stap over iets anders gaat. Het brengt je dichter bij je kern, dichter bij dat waarvan je diep vanbinnen weet dat je er goed in bent.

Lees verder >>

Workshop Burn-out voorkomen

Wil je ontdekken hoe je beter in je centrum en daadwerkelijke midden kan blijven, zodat je na een werkdag met meer energie naar huis gaat? En wil je onderzoeken hoe duidelijk je ogen en je lichaamshouding weerspiegelen wanneer je uit je midden en dus minder goed bij jezelf bent? Dan is deze workshop iets voor jou!

Lees verder >>

Workshop 'Moeiteloos stress loslaten'

Benut je lichaam als instrument.

Stress loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar wist je dat er een releaseknop bestaat waarmee je op eenvoudige wijze en vrijwel moeiteloos al die stress los kunt laten? In deze workshop krijg je nieuwe inzichten en praktische handvatten die je helpen stress op diepere lagen te herkennen, te begrijpen en met behulp van zelfcoachtechnieken los te laten. Dit is niet alleen heel handig voor jezelf, maar ook in het coachen van anderen.

Lees verder >>

Next Step Workshop

In de Next Step Workshop maak je kennis met onze onderscheidende visie en werkwijze. Mensen kennen ons namelijk als een eigenzinnig instituut. SchoolvoorCoaching is een plek waar je jouw rol als coach echt diepgang geeft. Dat vraagt veel van je, maar levert je ook blijvend resultaat op in al je zakelijke én persoonlijke gesprekken. Je versterkt je repertoire om met lastige gesprekssituaties om te gaan, je reageert directer en kunt de gevolgen van je aanpak beter voorspellen. Persoonlijke groei en stressbestendigheid is daarvan een vanzelfsprekend gevolg. Wij noemen dit ReflAction. 

Lees verder >>