Coach2Meet

Happy Moodswings - Saron Petronilia - november

Tijdens deze Coach2meet workshop kijk je niet alleen naar de lichamelijke, emotionele en psychische symptomen die bij deze levensfase horen, maar vooral naar hoe die jou sturen in de (werk)richting die het beste bij je past, waarin jij kunt excelleren. Je hebt het stadium van meesterschap bereikt; het is tijd om te oogsten van je kennis en ervaringen.

Lees verder >>

Van werknemer naar ondernemer - Leni Minderhoud

In de workshop Van werknemer naar ondernemer maak je kennis met de winnaarsformule voor vrij ondernemen.  Als je ontdekt dat ondernemen misschien wel meer zekerheid en voldoening biedt dan een baan in loondienst, blijkt ondernemen leuk, leerzaam, zingevend en uitdagend.

Lees verder >>

SCT workshop: Functional Subgrouping - Lotte Paans

Systeemgericht denken voegt een nieuwe dimensie toe aan hoe we denken over mensen. Of we nu coach, trainer, manager, medewerker of adviseur zijn, systeemgericht denken verandert de manier waarop we ontwikkeling in individuen, groepen en organisaties kunnen faciliteren.

Lees verder >>

SOULCOLLAGEĀ® - Gerda Cuperus - februari

SoulCollage® is een laagdrempelige, creatieve werkvorm waarbij je én de kunstenaar in jezelf (her)ontdekt én bij je eigen wijsheid kunt komen.

Lees verder >>

De Maakstorm - Juul Martin - maart

Stel, je hebt een droom die je nog wilt waarmaken. Maar hoe doe je dat? en met wie? Kom dan maakstormen. 

Lees verder >>

Next Step Workshop

Doe mee aan onze Next Step Workshop.

Lees verder >>