Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Workshop De verborgen boodschappen van je lichaam

Systemisch lichaamswerk en opstellingen bij gezondheidsvragen

Opleidingsinformatie

  • 2 dagdelen (09.30 tot 17.00)
  • € 349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
  • 12 deelnemers

Heb jij het verlangen meer aanwezig te zijn in je lichaam? Je meer bewust te worden van wat er in je lichaam leeft, van wat ze je vertelt en te onderzoeken wat de mogelijke boodschap is van spanning of ziekte?

Ons lichaam vertelt ons veel over hoe aanwezig we zijn in het leven. Spanning, chronische vermoeidheid of andere klachten en/of ziekten zien we vanuit het systemisch werk als richtingaanwijzers; een uiting van het lichaam om iets dat gezien wil worden zichtbaar te maken. Het geeft ons informatie over waar we niet of minder aanwezig zijn in het leven.

Deze dag maak je kennis met het systemisch lichaamswerk en opstellingen bij ziekte. In het systemisch werk maken we op een zachte en compassievolle manier contact met dat wat er in jouw lichaam leeft en je weerhoudt om voluit te leven.

Opstellingen helpen hierbij doordat het bewustwording brengt in de relatiepatronen tussen jou, de spanning of ziekte, je relaties in het hier-en-nu en de geschiedenis van jouw familiesysteem.

VOORDEELPAKKET
| OPTIE 1: Schrijf je in voor zowel een training als een workshop en ontvang 100 euro korting op de trainingskosten excl. BTW. |
| OPTIE 2: Boek twee workshops en ontvang 50 euro korting op de totale kosten excl. BTW. |

Trainingskosten:    €274,00 (excl. btw)
Verblijfskosten:      €75,00 (excl. btw)
Totale investering: €349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)


Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor eenieder die de behoefte heeft om de relatie met zijn/haar lichaam te verdiepen en te horen wat ze wil vertellen, alsook voor mensen die terugkerende klachten of gezondheidsproblemen ondervinden en hier op een andere manier contact mee willen maken.

Ben je coach? Dan geeft deze workshop inzicht in hoe systemisch werk kan helpen om je coachee snel naar de kern te brengen in verbinding met zijn/haar lichaam en eventuele klachten of ziekte.

  • Op een ander niveau luisteren naar (de signalen van) je lichaam.
  • Een vergroot bewustzijn in lichaamsgevoel.
  • Meer levensenergie, vitaliteit en innerlijke rust.
  • Inzicht in de reden voor de aanwezigheid van de spanning of ziekte en hoe het resoneert met je familiesysteem.
  • Zingeving en contact maken met het grotere geheel waar wij allen onderdeel van uitmaken. Door dit werk zelf aan den lijve te ervaren, krijg je inzicht in hoe systemisch lichaamswerk en ziekteopstellingen ondersteunend kunnen zijn in het proces van je coachee.

Mijn intentie is om je te laten ervaren wat systemisch lichaamswerk (en opstellingen bij ziekte) is en hoe dit jou en/of je coachee kan ondersteunen om meer vanuit aanwezigheid te leven. Daarbij sluit ik aan bij de vragen die er in de groep leven.

De nadruk van de workshop ligt op het vergroten van de eigen kracht in het lichaam, door te voelen en aanwezig te zijn bij wat daar leeft. Ik laat je deze dag op een veilige manier ontdekken wat je voelt, waar je vandaan komt en wie je bent.

Kleine structuuropstellingen en de helende bewegingen daarbinnen - bijvoorbeeld rondom buik, hart en hoofd - maken het voor iedereen mogelijk zijn/haar eigen verbinding met het lichaam te onderzoeken. 


Beschikbaarheid & Locaties

Start: december 2018
van 03-12-2018 t/m 03-12-2018
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>