Workshop De verborgen boodschappen van je lichaam
4 sterren - gebaseerd op 1 reacties
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Workshop De verborgen boodschappen van je lichaam

Systemisch lichaamswerk en opstellingen bij gezondheidsvragen

Opleidingsinformatie

  • 2 dagdelen (09.30 tot 17.00)
  • € 349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
  • 12 deelnemers

Heb jij het verlangen meer aanwezig te zijn in je lijf en zo meer innerlijke rust te ervaren? Wil je beter leren luisteren naar je lichaam? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijke boodschap van spanning of andere aanwezige symptomen? Of wil je weten hoe je hier als coach of opsteller jouw coachee in kunt begeleiden?

Ons lichaam vertelt ons veel over in welke mate we aanwezig zijn in het leven. Spanning, (chronische) vermoeidheid, andere klachten, ziekte en/of innerlijke onrust zien we vanuit het systemisch werk als richtingaanwijzers: een uiting van het lichaam om iets dat gezien wil worden zichtbaar te maken. Deze uitingen geven ons informatie over waar we meer aanwezig kunnen zijn in ons lijf en ons leven.

Deze dag maak je kennis met systemisch lichaamswerk - een opstellingsvorm waarin we het lichaam en haar taal als uitgangspunt nemen. We maken op een zachte en compassievolle manier contact met dat wat er in jouw lichaam leeft en je er mogelijk van weerhoudt om voluit te leven. Je maakt een innerlijke reis in en met je lichaam. Hierbij ervaar je hoe je met behulp van systemische oefeningen naar de signalen van je lichaam kunt leren luisteren en zo je lichaamsbewustzijn kunt vergroten. Vervolgens ontdek je hoe je jouw lichaamsbewustzijn kunt gebruiken in je (coach)gesprekken.

Na de workshop beschik je over een vergroot bewustzijn in lichaamsgevoel en ervaar je meer levensenergie, vitaliteit en innerlijke rust.

VOORDEELPAKKET
| OPTIE 1: Schrijf je in voor zowel een training als een workshop en ontvang 100 euro korting op de trainingskosten excl. BTW. |
| OPTIE 2: Boek twee workshops of meer en ontvang per workshop 25 euro korting excl. BTW. |


Totale investering: €349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
'Er wordt persoonlijk en flexibel ingespeeld op de groep. Er zijn mooie persoonlijke opstellingen.'
Selma van Huijzen - Lecturer and Researcher, Rotterdam University of Applied Sciences

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die de behoefte voelt om de relatie met zijn of haar lichaam te verdiepen en te horen wat ze te vertellen heeft. De workshop is ook geschikt voor mensen die terugkerende klachten ondervinden en hier op een andere wijze contact mee willen maken.

Ben je coach? Dan geeft deze workshop inzicht in hoe systemisch werk kan helpen om je coachee snel, in verbinding met zijn of haar lichaam (en eventuele klachten of ziekte), naar de kern te brengen.


Met deze workshop heb je gewerkt aan het vergroten van je lichaamsbewustzijn. Je hebt gewerkt met systemische oefeningen om naar de signalen van je lichaam luisteren en blokkades op te lossen.

De workshop heeft als resultaat dat je:

  • weet hoe je op een andere manier kunt luisteren naar (de signalen van) je lichaam;
  • ervaren hebt wat het is om een vergroot bewustzijn in lichaamsgevoel te creëren;
  • meer inzicht hebt gekregen in boodschappen die onder spanning en fysieke klachten verborgen kunnen liggen en hoe deze mogelijk resoneren met het familiesysteem van herkomst;
  • inzicht hebt verkregen in hoe systemisch lichaamswerk en ziekteopstellingen ondersteunend kunnen zijn in het proces van herstel;
  • kennis hebt gemaakt met oefeningen, opstellingen en meditaties die je kunt inzetten in begeleiding.

Tijdens deze workshop ga je ervaren wat systemisch lichaamswerk inhoudt en hoe dit jou en/of je coachee kan ondersteunen om meer vanuit aanwezigheid en innerlijke rust te leven. Het programma wordt aangesloten op de vragen die er in de groep leven.

De nadruk van de workshop ligt op het vergroten van jouw eigen kracht in je lichaam - door te voelen, te luisteren en aanwezig te zijn bij wat daar leeft. Opstellingen helpen hierbij doordat het bewustwording brengt in de relatiepatronen tussen jou, de spanning of klachten, je relaties in het hier-en-nu en de geschiedenis van jouw familiesysteem.

Je ontdekt deze dag op een veilige manier wat je voelt, waar je vandaan komt en wie je bent - en hoe je deze ervaringen eventueel kunt vertalen naar jouw eigen coachactiviteiten.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: maart 2019
van 08-03-2019 t/m 08-03-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>