Workshop ReflAction
5 sterren - gebaseerd op 2 reacties
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Workshop ReflAction

Ontdek je blinde vlek in gesprekken

Opleidingsinformatie

 • 2 dagdelen (09.30 tot 17.00)
 • € 272,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
 • 12 deelnemers
Er is altijd een next step mogelijk in het effectief communiceren tijdens ontmoetingen. Je kunt leren hierbij vrijer, meer ontspannen en authentieker aanwezig te zijn. Ontdek wat je lichaam, intuïtie en gevoelens je vertellen, en hoe je deze subtiele signalen kunt herkennen en gebruiken in gesprekken.

Tijdens deze workshop verken je je vermogens én de blinde vlekken in je waarneming en leer je (beter) te reflecteren op je eigen handelen. We gaan deze dag ervaren wat de kracht van de psychologie van ReflAction is en hoe het kan bijdragen aan je persoonlijke groei én het versterken van je gesprekstechnieken. Je leert sneller tot de kern te komen in een (coach)gesprek, subtiele signalen in de onderstroom serieuzer te nemen en deze waarnemingen te gebruiken als krachtbron. ReflAction staat centraal in onze leergangen om te leren coachen en effectiever te leren communiceren. Alerter en met meer lef reageren in je dagelijkse (coach)gesprekken is het doel van deze workshop.

VOORDEELPAKKET
| OPTIE 1: Meld je je na het volgen van de Workshop ReflAction binnen een jaar aan voor een Leergang naar keuze, de ReflAction Training, of Werkplaats Innerlijke Leiding, dan wordt 150 euro in mindering gebracht op de opleidingskosten. |
| OPTIE 2: Boek twee workshops of meer en ontvang per workshop 25 euro korting excl. BTW. |


Totale investering: €272,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
'Het gaat vooral over bewuster waarnemen. De oefeningen zijn effectief en maken veel indruk.'
Sindy Drummen - Senior Projectmanager We R Asia

Voor iedereen die:

 • tijdens (coach)gesprekken meer grip wil krijgen op de onderstroom en deze als kracht wil gaan inzetten;
 • meer op zijn lichaam, gevoelens en intuïtie wil vertrouwen;
 • zijn vermogens om waar te nemen wil vergroten en durft te verkennen wat daarvoor nodig is;
 • (nog) meer wil loskomen van aannames over zichzelf en anderen en van verwachtingen over zijn rol als gesprekpartner;
 • graag sneller tot de kern wil komen in gesprekken;
 • zijn ReflAction-vaardigheden voorafgaand aan een coachingsopleiding wil versterken.

Je leert ontdekken hoe het werkt om tijdens (coach)gesprekken te vertrouwen op je intuïtie, gevoelens en de subtiele signalen van jezelf en anderen - en hoe je deze vervolgens kunt omzetten in een actie in het hier-en-nu. 

De workshop heeft als resultaat:

 • subtiele signalen bij jezelf serieuzer te nemen en je waarnemingen als krachtbron in te zetten;
 • meer grip ervaren op de onderstroom in (coach)gesprekken;
 • leren onderscheiden van wat je waarneemt (lichaam, gevoel, intuïtie) en vaststellen wat bij jezelf hoort en wat bij de ander hoort;
 • herkennen wat nodig is om je energie te behouden terwijl je in gesprek bent;
 • sneller tot de kern komen in je (coach)gesprekken: de wisselwerking tussen wat jij zelf ervaart, en wat je in contact ervaart, beter begrijpen en effectief bijsturen.

Na een inventarisatie van persoonlijke wensen krijg je een korte uitleg over ReflAction. Vervolgens ga je met behulp van oefeningen ervaren wat dit voor jou kan betekenen. Je gaat ontdekken hoe het werkt om tijdens gesprekken te vertrouwen op je intuïtie, gevoelens en de subtiele signalen van jezelf en anderen - en hoe je deze vervolgens kunt omzetten in een actie in het hier-en-nu. 

Marjon te Riele                                

De rode draad van waaruit ik mensen begeleid, gaat over wie jij bent in essentie en als ‘instrument’, wat bij je past en wat je concreet in de wereld doet. Hoe stem je je af op jezelf, de ander en de levensstroom? Wat breng je vanuit jouw hoogste potentieel teweeg in je leven, loopbaan en/of bedrijf?

Ruim 30 jaar werk ik als docent, trainer en leiderschap- & loopbaancoach in het bedrijfsleven, de dienstverlening, bij overheden en voor de Nationale Politie. Ik heb sinds 20 jaar een eigen coachpraktijk waarin ik werk als Talentenspelcoach/opleider en met de Soulsignature©-aanpak. Voor SchoolvoorCoaching werk ik als supervisor in de Werkplaats Innerlijke Leiding en als trainer in de ReflAction Training en de ReflAction Workshop.

www.rosa-ligna.nl

Gideon Stijns

Mensen dichter bij zichzelf brengen, zodat ze het leven meer gaan leven vanuit hun hoogste potentieel; dat is in het kort gezegd de bron van mijn inspiratie als trainer en coach.

Mijn bijdrage als freelance trainer, leergangcoach en supervisor bij SchoolvoorCoaching bestaat er dan ook uit mensen op praktische wijze dieper in contact te laten komen met hun eigen energie. Het is vanuit je eigen energie dat als vanzelf de inzichten komen die je nodig hebt om weer een stap verder te komen in een om het even welke situatie, zowel thuis als op het werk.

http://www.lifescriptcoaching.com/


Beschikbaarheid & Locaties

Start: januari 2019
van 28-01-2019 t/m 28-01-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>
Start: april 2019
van 05-04-2019 t/m 05-04-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>