Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Workshop ReflAction

Ontdek je blinde vlek in gesprekken

Opleidingsinformatie

 • 2 dagdelen
 • € 272,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
 • 12 deelnemers


Er is altijd een next step mogelijk om nog vrijer, meer ontspannen en authentiek aanwezig te kunnen zijn in ontmoetingen. Ontdek wat je lichaam, intuïtie en gevoelens je vertellen, en hoe je deze subtiele signalen kunt herkennen en gebruiken in je gesprekken.

Je verkent je vermogens én je blinde vlekken in je waarneming. We gaan deze dag ervaren wat de kracht van de psychologie van ReflAction is. ReflAction staat  centraal in onze leergangen om te leren coachen. Alerter en met meer lef aanwezig zijn in je dagelijkse (coach)gesprekken is het doel van deze workshop.

| Meld je je hierna binnen een jaar aan voor een leergang of de ReflAction Training dan wordt 150 euro in mindering gebracht op je factuur. |

Trainingskosten: €197,00
Verblijfskosten:  €75,00


Doelgroep

Voor iedereen die:

 • tijdens (coach)gesprekken meer grip wil krijgen op de onderstroom, en deze als kracht wil gaan  inzetten;
 • zijn vermogens om waar te nemen wil vergroten en durft te  verkennen wat daarvoor nodig is;
 • nog vrijer wil worden van aannames over  jezelf en anderen en van verwachtingen over hoe je het in jouw rol als gesprekpartner zou ‘moeten’ doen;
 • graag sneller to the point wil komen in gesprekken om  te kunnen benoemen van wat er nodig is, zowel voor jezelf als in het contact met anderen.

Je leert:

 • subtiele signalen bij jezelf serieuzer nemen en je waarnemingen (lichaam, gevoel, intuïtie) als krachtbron inzetten;
 • de wisselwerking tussen wat jij zelf ervaart en wat je in het contact ervaart beter begrijpen en effectief bijsturen;
 • wat er nodig is voor jou om je energie te behouden terwijl je in gesprek ben;
 • hoe je sneller tot de kern in je (coach)gesprekken.

Na een korte uitleg over ReflAction, ga je door oefeningen ervaren wat dit voor je kan betekenen. We beginnen met jouw startvragen.  Je leert herkennen hoe het werkt om te vertrouwen op je intuïtie, gevoelens en subtiele signalen van jezelf en bij anderen in gesprekken. En hoe je ze vervolgens  kunt omzetten in een actie in het hier-en-nu. 

Marjon te Riele                                

De rode draad waar vanuit ik mensen begeleid gaat over: wie ben jij in essentie en als ‘instrument’, wat past bij je. Hoe stem je je af op jezelf, de ander en de levensstroom. En wat breng je vanuit je hoogste potentieel teweeg  in je leven en loopbaan.

Ruim 30 jaar werk ik als leiderschap- & loopbaancoach en opleider in het bedrijfsleven, dienstverlening, overheden en de Nationale Politie. Ruime 20 jaar daarvan als zelfstandig ondernemer. Ik heb een eigen coachpraktijk waarin ik tevens werk als Talentenspelcoach en opleider, en met de Soulsignature©aanpak. Voor de SchoolvoorCoaching werk ik als supervisor in de Werkplaats, en als trainer in de ReflAction Training.

www.rosa-ligna.nl

Gideon Stijns

Mensen dichter bij zichzelf brengen, zodat ze het leven meer gaan leven vanuit hun hoogste potentie: dat is in het kort gezegd de bron van mijn inspiratie als trainer en coach.

Mijn bijdrage als freelance docent en supervisor bij SchoolvoorCoaching bestaat er dan ook uit om mensen op praktische wijze dieper in contact te laten komen met hun eigen energie. Want het is vanuit je eigen energie dat altijd als vanzelf de inzichten komen die je nodig hebt om weer een stap verder te komen in een om het even welke situatie, zowel thuis als op het werk.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: september 2018
van 27-09-2018 t/m 27-09-2018
Klik hier voor de data en locaties
Aanmelden >>
Start: november 2018
van 16-11-2018 t/m 16-11-2018
Klik hier voor de data en locaties
Aanmelden >>