Workshop Werken vanuit Bezieling
4 sterren - gebaseerd op 1 reacties
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Workshop Werken vanuit Bezieling

Ontdek jouw Bezielingsprofiel

Opleidingsinformatie

 • 2 dagdelen (09.30 tot 17.00)
 • € 349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
 • 12 deelnemers

Wil jij meer vanuit bezieling werken en leven? Steekt de vraag ‘Wat zijn mijn kwaliteiten?’ regelmatig de kop op? Wil je jouw unieke talenten ontdekken? Of ben je op zoek naar een Next Step in je loopbaan die je meer vervulling en energie oplevert?

Met behulp van jouw persoonlijke Bezielingsprofiel ga je jouw talenten ontdekken en breng je deze samen met je missie en bezieling zo concreet mogelijk in beeld. Een uitgangspunt daarbij is dat je op het terrein van je bezieling echt uitblinkt en het verschil kunt maken.

Jouw Bezielingsprofiel is gebaseerd op je geboortehoroscoop en omvat vier onderdelen. Deze helpen jou stuk voor stuk bij het beantwoorden van de vragen die je hebt. Waarin sluit je huidige werk aan op je bezieling en waarin niet? Wat betekent dat voor jou? En welke stappen wil je van daaruit zetten?

Deze workshop geeft je inzicht in wat je natuurlijke talenten zijn en wat aangeleerd gedrag is. Je krijgt een duidelijker beeld van het terrein waarop je bezieling ligt en gaat naar huis met concrete stappen die je kunt zetten om meer voldoening te halen uit je werk.

Ter voorbereiding op de workshop neem je je geboortegegevens (datum, tijd (zo precies mogelijk) en plaats) mee en een foto van toen je een kind was (van max. 8 jaar).

VOORDEELPAKKET
| OPTIE 1: Schrijf je in voor zowel een training als een workshop en ontvang 100 euro korting op de trainingskosten excl. BTW. |
| OPTIE 2: Boek twee workshops of meer en ontvang per workshop 25 euro korting excl. BTW. |


Totale investering: €349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
'Mooie workshop die je in 1 dag helderheid en inzichten geeft in je talenten en levensmissie.'
Brigitte Francot - Coördinator Gilde Opleidingen


Doelgroep

Deze workshop is waardevol voor iedereen die meer of opnieuw in contact wil komen met zijn of haar bezieling en deze tot uitdrukking wil brengen in zijn of haar werk en leven. Wellicht weet je niet zo goed wat jouw kwaliteiten zijn en wil je jouw talenten ontdekken. Misschien ben je het contact met je bezieling in de loop der tijd wat kwijtgeraakt en is daardoor de motivatie voor je werk afgenomen. Het kan ook zijn dat je een Next Step wilt zetten in je loopbaan, maar dat je niet zo goed weet wat echt bij je past. Je wilt weten wat jou nu echt meer voldoening en energie gaat geven.

Na afloop van de workshop heb je:

 • een duidelijker beeld van het terrein waarop je bezieling ligt - waar je werkelijk door geraakt wordt;
 • inzicht in welke onderdelen in je huidige werk je bezieling geven en welke niet;
 • inzicht in wat je natuurlijke talenten zijn en wat aangeleerd gedrag is;
 • hebt onderzocht welke concrete stappen je kunt zetten om uit je werk meer voldoening uit te halen.

Deelnemers over de workshop:

´De workshop heeft mij nieuwe inzichten gegeven over het soort werk en de manier van werken die het beste bij mij past. Mijn focus is nu weer helder.’

´Mijn Bezielingsprofiel heeft me erg geraakt. Het heeft me bevestiging gegeven van wat ik diep vanbinnen eigenlijk al wist. De onzekerheid die ik daarover voelde, is nu verdwenen.’

´Deze workshop is een aanrader voor iedereen die vanuit authenticiteit wil werken!´

Je werkt aan de hand van jouw persoonlijke Bezielingsprofiel van acht pagina´s die gebaseerd is op je geboortehoroscoop. Het Bezielingsprofiel bestaat uit:´bezieling´ en ´levensmissie´ als onderdelen van de ziel (de essentie van wie je bent, waar je inspiratie vandaan komt). Daarnaast gaan we in op ´aangeleerd gedrag´ en ´natuurlijk talenten´ die behoren tot de persoonlijkheid (je hoofd, hart en lijf). Met behulp van diverse opdrachten werk je aan het ontdekken van de antwoorden op jouw vragen.

Ter voorbereiding op de workshop neem je je geboortegegevens (datum, tijd (zo precies mogelijk) en plaats) mee en een foto van toen je een kind was (van max. 8 jaar).

De opbouw van het programma is als volgt:

 • Kennismaking en inventarisatie van ieders vragen en wensen.
 • Bezieling en kinderfoto´s. Je kijkt terug op je kindertijd en onderzoekt je identiteit en bezieling als kind.
 • Toelichting op het Bezielingsprofiel en het onderliggende mensbeeld.
 • Onderzoeken van de onderdelen ´bezieling´ en ´aangeleerd gedrag´.
 • Onderzoeken van de onderdelen ´natuurlijk talent´ en ´levensmissie´.
 • Jouw unieke talenten ontdekken en hier een beschrijving van maken. Daarbij combineer je de resultaten van de voorafgaande programmaonderdelen met elkaar.
 • De beschrijving van jouw unieke talenten analyseren en onderzoeken op welke manieren je deze kunt inzetten in je huidige werk. Daarnaast gaan we na welke kansen er liggen om werk te gaan doen dat beter op je bezieling aansluit.

Peter Gerrickens is sinds 1991 als trainer en coach gespecialiseerd in het werken met kwaliteiten. Hij is de (mede-)auteur van een serie kaartspellen: onder meer het Kwaliteitenspel, Inspiratiespel, Gevoelswereldspel en Leiderschapsspel. Daarnaast is hij astroloog en heeft hij samen met Carla Kerklaan het Bezielingsprofiel ontwikkeld. Hiermee wil hij mensen helpen meer vanuit hun bezieling te werken en te leven.

Meer informatie over Peter Gerrickens en zijn werk vind je op www.kwaliteitenspel.nl.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: februari 2019
van 11-02-2019 t/m 11-02-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>