Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Workshop Werken vanuit Bezieling

Ontdek jouw Bezielingsprofiel

Opleidingsinformatie

 • 2 dagdelen (09.30 tot 17.00)
 • € 349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
 • 12 deelnemers

Ken jij het verlangen te willen werken vanuit meer bezieling? Of ben je op zoek naar een Next Step in je loopbaan die je meer vervulling en energie oplevert? Met behulp van je persoonlijke Bezielingsprofiel breng je je eigen bezieling, missie en talenten zo concreet mogelijk in beeld. Een uitgangspunt daarbij is dat je op het terrein van je bezieling echt uitblinkt en het verschil kunt maken.

Jouw persoonlijke Bezielingsprofiel is gebaseerd op je geboortehoroscoop en omvat vier onderdelen. Daarbij maken ´bezieling´ en ´levensmissie´ deel uit van de ziel (de essentie van wie je bent, waar je inspiratie vandaan komt). Daarnaast zijn er de onderdelen ´aangeleerd gedrag´ en ´natuurlijk talent´ die behoren tot de persoonlijkheid (je denken, voelen en lichaam). Er is een balans als de persoonlijkheid in dienst staat van de ziel.

Je krijgt antwoorden en inzichten uit je Bezielingsprofiel voor je huidige werk. Waarin sluit dit aan op je bezieling en waarin niet? Wat betekent dat voor jou? En welke stappen wil je van daaruit zetten?

Ter voorbereiding op de workshop neem je je geboortegegevens (datum, tijd (zo precies mogelijk) en plaats) mee en een foto van toen je een kind was (van max. 8 jaar).

Deelnemers over de workshop:

´De workshop heeft mij nieuwe inzichten gegeven over het soort werk en de manier van werken die het beste bij mij past. Mijn focus is nu weer helder.’

´Mijn Bezielingsprofiel heeft me erg geraakt. Het heeft me bevestiging gegeven van wat ik diep vanbinnen eigenlijk al wist. De onzekerheid die ik daarover voelde, is nu verdwenen.’

´Deze workshop is een aanrader voor iedereen die vanuit authenticiteit wil werken!´

VOORDEELPAKKET
| OPTIE 1: Schrijf je in voor zowel een training als een workshop en ontvang 100 euro korting op de trainingskosten excl. BTW. |
| OPTIE 2: Boek twee workshops en ontvang 50 euro korting op de totale kosten excl. BTW. |

Trainingskosten:    €274,00 (excl. btw)
Verblijfskosten:      €75,00 (excl. btw)
Totale investering: €349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)

Deze workshop is waardevol voor iedereen die meer of opnieuw in contact wil komen met de eigen bezieling en deze tot uitdrukking wil brengen in leven en werk. Bovendien is de workshop voor iedereen die nieuwsgierig is naar de kracht van astrologie voor de loopbaan. Misschien ben je het contact met je bezieling in de loop der tijd wat kwijtgeraakt en is daardoor de motivatie voor je werk afgenomen. Het kan ook zijn dat je een Next Step wilt zetten in je loopbaan, maar dat je niet zo goed weet wat echt bij je past - wat je meer voldoening en energie gaat geven.


Na afloop van de workshop heb je:

 • een duidelijker beeld van het terrein waarop je bezieling ligt, waar je werkelijk door geraakt wordt;
 • inzicht in wat je natuurlijke talenten zijn en wat aangeleerd gedrag is;
 • onderzocht wat je bezieling betekent voor je werk en welke stappen je kunt zetten om hier meer voldoening uit te halen.

Je werkt aan de hand van je eigen Bezielingsprofiel van acht pagina´s, gebaseerd op je geboortehoroscoop. Het Bezielingsprofiel bestaat uit: ´bezieling´ en ´levensmissie´ als onderdeel van de ziel. Daarnaast gaan we in op ´aangeleerd gedrag´ en ´natuurlijk talenten´ die behoren tot de persoonlijkheid. Met behulp van diverse opdrachten werk je aan het ontdekken van de antwoorden op jouw vragen.

Centraal in het programma staat je eigen Bezielingsprofiel dat gebaseerd is op je geboortehoroscoop. Daarvoor hebben we je geboortegegevens (datum, tijd, plaats) nodig.

De opbouw van het programma is als volgt:

 • Kennismaking en inventarisatie van ieders vragen en wensen.
 • Bezieling en kinderfoto´s. Je neemt een foto mee van toen je een kind was en kijkt terug op je kindertijd en onderzoekt je identiteit en bezieling als kind.
 • Toelichting op het Bezielingsprofiel en het onderliggende mensbeeld.
 • Onderzoeken van de onderdelen ´bezieling´ en ´aangeleerd gedrag´.
 • Onderzoeken van de onderdelen ´natuurlijk talent´ en ´levensmissie´.
 • Beschrijving maken van ´je unieke talenten´. Daarbij combineer je de resultaten van de voorafgaande programmaonderdelen met elkaar.
 • Analyseren van de beschrijving van ‘je unieke talenten’ en onderzoeken op welke manieren je jouw unieke talenten kunt inzetten in je huidige werk. Daarnaast nagaan welke kansen er liggen om werk te gaan doen dat beter op je bezieling aansluit.

Peter Gerrickens is sinds 1991 als trainer en coach gespecialiseerd in het werken met kwaliteiten. Hij is de (mede-)auteur van een serie kaartspellen: onder meer het Kwaliteitenspel, Inspiratiespel, Gevoelswereldspel en Leiderschapsspel. Daarnaast is hij astroloog en heeft hij samen met Carla Kerklaan het Bezielingsprofiel ontwikkeld, waarmee hij mensen wil helpen meer vanuit hun bezieling te werken en te leven.


Meer informatie over Peter Gerrickens en zijn werk vind je op www.kwaliteitenspel.nl.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: december 2018
van 07-12-2018 t/m 07-12-2018
Klik hier voor de data en locaties
 Bijna vol >>