Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Workshop Talenten omzetten in meesterschap

De gouden kooi verlaten om je talenten te leven

Opleidingsinformatie

  • 2 dagdelen (09.30 tot 17.00)
  • € 497,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
  • 10 deelnemers

Het kriebelt. Het is tijd voor een volgende stap. En dit is een bijzondere stap. Niet een gewone trede op de ladder of een verdieping in wat je al doet. Je weet dat deze stap over iets anders gaat. Het brengt je dichter bij je kern, dichter bij dat waarvan je diep vanbinnen weet dat je er goed in bent. Dat waar jij zo van geniet en waarin jij je onderscheidt. En dat is niet per se dat wat je de laatste jaren hebt gedaan. Misschien is het zelfs wel dat wat je de laatste jaren in je baan hebt moeten laten. En nu weet je dat het tijd is om ernaar op zoek te gaan; op zoek naar jouw eigenheid en unieke bijdrage. Op weg naar datgene waar je meester in kunt én wilt zijn.

Via een Systemische QuickScan achterhaal jij waar je staat op de ontwikkellijn van leerling, via gezel, naar meester. Waar durf je je meesterschap te laten zien en waarom? Wat betekent het als je jezelf steeds weer in leerling- of gezelpositie manoeuvreert?

VOORDEELPAKKET
| OPTIE 1: Schrijf je in voor zowel een training als een workshop en ontvang 100 euro korting op de trainingskosten excl. BTW. |
| OPTIE 2: Boek twee workshops en ontvang 50 euro korting op de totale kosten excl. BTW. |

Trainingskosten:    €422,00 (excl. btw)
Verblijfskosten:      €75,00 (excl. btw)
Totale investering: €497,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)

Deze workshop is voor leidinggevenden en professionals met meerdere jaren ervaring op de teller. Je ervaart onrust en de kriebel dat het écht anders moet. Je wilt je talenten gaan omzetten in meesterschap.


  • Je verwerft inzicht in hoe jij je verhoudt tot de leerling-, gezel- en meesterpositie in de context van jouw organisatie.
  • Je ontdekt welke talenten jou naar meesterschap brengen.
  • Je krijgt zicht op de dynamieken in je familiegeschiedenis die het maken van je vrije keuzes (nog) beïnvloeden of beperken.
  • Je ontdekt hoe jij het beste jouw unieke bijdrage kunt leveren in een organisatie.

Via een Systemische QuickScan achterhaal jij waar je staat op de ontwikkellijn van leerling, via gezel, naar meester. Waar durf je je meesterschap te laten zien en waarom? Wat betekent het als je jezelf steeds weer in leerling- of gezelpositie manoeuvreert?

We laten je jouw eigen talent ontdekken met behulp van de spiegels van anderen. Waar ligt jouw kracht en wat heeft de organisatie nodig? Waar zou jij iets kunnen toevoegen?

We maken gebruik van het Systemisch Kijken naar onszelf en ons werk. In ieder systeem zijn drie systemische wetten of universele basisprincipes werkzaam. Dit zijn: insluiten en uitsluiten (iedereen heeft recht op een plek in het systeem), ordening en juiste plek (in ieder systeem is een natuurlijke rangorde en een juiste plek die recht doet aan de leden van het systeem), balans van geven en nemen (ieder systeem zoekt altijd naar een balans tussen geven en nemen). Wanneer deze principes in de knel komen, geeft dat onder andere conflicten, ziekte en apathie. Daarbij ontstaat er een onbewuste dynamiek die er op gericht is deze beknelling op te heffen.

Margreet Oostenbrink en René Moraal hebben beiden de meesterstap gezet uit de ‘gouden kooi’ naar vrijheid. Er is voor elk mens veel meer mogelijk dan het werk dat je iedere dag doet. Margreet en René houden van ‘wakker maken’ en van bewust persoonlijk leiderschap. Jij mag jezelf niet minder gunnen en de organisatie mag evenmin met minder genoegen nemen.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: februari 2019
van 05-02-2019 t/m 05-02-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>