Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Workshop Benut de Wijsheid en Verschillen in Teams

Ontdek de kracht van gelijkwaardig overleg en gedragen besluiten via de C.O.N.S.E.N.T.-methodeĀ®

Opleidingsinformatie

  • 2 dagdelen
  • € 349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
  • 9 deelnemers

Alle kennis en wijsheid is meestal aanwezig in de groep mensen met wie je te maken hebt of je samenwerkt. Maar hoe maak je hier optimaal gebruik van? Hoe zorg je ervoor dat elk mens zijn of haar unieke bijdrage levert in overleg- en besluitvormingssituaties? En hoe krijg je het wel voor elkaar dat de mensen die het hardst roepen leren luisteren en degene die introvert zijn, hun goede ideeën op tafel leggen?

Door te gaan werken met gelijkwaardig overleg en besluitvorming in jouw team of organisatie ga je merken dat de betrokkenheid van elk individu in de groep toeneemt. Mensen die zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, – zelfs als je het af ten toe helemaal niet met elkaar eens bent – gaan zichzelf steeds meer als 'heel' mens laten zien.

In de workshop maak je uitgebreid kennis met de C.O.N.S.E.N.T.-methode® en pas je het toe op een eigen situatie, zodat je geïnspireerd raakt om op een andere manier te leren overleggen en besluiten.

VOORDEELPAKKET
| OPTIE 1: Schrijf je in voor zowel een training als een workshop en ontvang 100 euro korting op de trainingskosten excl. BTW. |
| OPTIE 2: Boek twee workshops en ontvang 50 euro korting op de totale kosten excl. BTW. |

Trainingskosten:    €274,00 (excl. btw)
Verblijfskosten:      €75,00 (excl. btw)
Totale investering: €349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)


Doelgroep

Wil jij met je team, collega's, organisatie of klanten toe naar gelijkwaardig overleg en besluitvorming? Op een manier waarbij gebruik gemaakt wordt van de wijsheid en kennis van elk individu en waarbij verrijking door verschillen wordt gewaardeerd? Dan is deze dag voor jou bedoeld.

Uitermate geschikt voor mensen die te maken hebben of krijgen met zelfsturende teams. Ook in één op één coaching biedt de methode praktische en concrete handvatten, waar je meteen in de praktijk mee aan de slag kunt.

Het levert je als individu een groter gevoel van autonomie op, terwijl tegelijkertijd de sociale verbondenheid met elkaar groeit.

Teams die gebruik maken van de C.O.N.S.E.N.T.-methode® communiceren effectiever en maken duidelijke afspraken die worden nagekomen. Er wordt minder langs elkaar heen gepraat met als resultaat: een fijne, effectievere (werk)omgeving met een sfeer waarin mensen zich met plezier inzetten om tot resultaten te komen!

Je gaat ervaren hoe het is om eerst goed naar elkaar te luisteren, te genieten van de rijkdom van de verschillen, en gebruik te maken van elkaars kennis en wijsheid om zo samen tot gedragen besluiten te komen.

Tijdens het spelen van een serious game ga je met de groep afspraken maken over een bepaald onderwerp; gaan we wél of niet voor die poes op kantoor? Daarna maken we de stap naar jouw leven. Hoe kun jij in je werk of privé-situatie aan de slag met de C.O.N.S.E.N.T.- methodiek. Je krijgt handvatten waar je meteen de volgende dag mee aan de slag kunt.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: januari 2019
van 31-01-2019 t/m 31-01-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>