Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Supervisiedag Teamcoaching voor alumni

Je Next Step in teamcoaching

Opleidingsinformatie

 • 2 dagdelen
 • € 267,00 (excl. btw)
 • 12 deelnemers

Een verdiepingsdag voor teamcoaches die samen met vakgenoten hun grenzen willen verleggen onder leiding van een senior teamcoach.

Reflecteren, leren en oefenen staan deze supervisiedag centraal. Je ontvangt feedback van vakgenoten en van een senior teamcoach op je rol en handelen als teamcoach. Er is tevens ruimte voor vraagstukken die spelen rondom deze rol. Het is extra leerzaam als je recent videomateriaal inbrengt van jezelf in actie als teamcoach, zodat daar gedurende de dag op gereflecteerd kan worden. De supervisiedag telt tevens mee voor de herregistratie van St!R.

Wanneer je deelneemt met je leerteam, ontvangt ieder 10% korting op de trainingskosten. Vermeld bij je aanmelding in het veld factuurkenmerk '10% leerteamkorting'.

Trainingskosten:    €267,00 (excl. btw)
Totale investering: €267,00 (excl. btw)

Mogelijke onderwerpen:

 • Je klanten of collega’s zijn tevreden en blij met je begeleiding als teamcoach. Maar word jij nog voldoende uitgedaagd? Verleg jij je grenzen nog in je rol als teamcoach?
 • Hoe ga je om met leidinggevenden of teams die niet in beweging komen? Wat is het effect op jou als teamcoach en wat kun je doen om dit te doorbreken?
 • Hoe ga je om met het appèl van het team en/of de leidinggevende om vooral niet te dichtbij te komen of confronterend te zijn?
 • Wat kom je tegen in het contracteren met opdrachtgevers? Wanneer geef je bijvoorbeeld een opdracht terug?

Doelgroep

Je hebt de Leergang Teamcoaching bij SchoolvoorCoaching afgerond en je hebt behoefte aan reflectie op je eigen aanpak, rol en handelen als teamoach. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe interventiemogelijkheden of het loslaten van je eigen belemmeringen, zodat je met (nog) meer lef de spanning op durft te zoeken. Samen met mensen die werken vanuit een gemeenschappelijk gedachtengoed kom je snel tot de kern. Indien je met je leerteam of een intervisiegroep deelneemt ontvang je groepskorting.

 • Je scherpt je eigen zaag aan en wordt je bewust van beperkingen die je jezelf (onbewust) had opgelegd.
 • Je neemt enkele nieuwe technieken en inzichten mee die je direct kunt inzetten in je werk als teamcoach.
 • Je ontdekt wat jouw Next Step ontwikkeling als teamcoach van je vraagt.
 • Je ontvangt feedback en concrete tips op jouw manier van werken en/of videomateriaal.

Coachend opleiden, ervaringsgericht leren en eigenaarschap staan bij SchoolvoorCoaching centraal. Dat betekent dat we werken met de vraagstukken die actueel zijn en dat je vooral in het hier-en-nu gaat oefenen en ervaren. Er is ook ruimte voor een aantal persoonlijke vraagstukken.

Eigenaarschap staat centraal in al onze programma’s. Dus neem je casus (eventueel op video) en je eigen vragen mee. Je oefent met elkaar onder leiding van een van onze senior trainers. En je analyseert de klantvragen vanuit de Functionele analyse.

Het opfrissen van enkele basisvaardigheden en een toelichting op nieuwste inzichten (ReflActionconcept – rol doel context – model – systemisch).

Elke trainer brengt bovendien een eigen specialisatie mee en reikt je enkele praktische technieken aan waarmee je naar je eigen werk kunt kijken.

Senior teamcoaches van de leergang Teamcoaching begeleiden de supervisiedagen. Op 29 maart is dat Jobbeke de Jong (specialisaties systeemdenken en systemisch werk) en 26 september Leanne Steeghs (specialisaties systemisch werk en opstellingen).


Beschikbaarheid & Locaties

Er zijn momenteel geen trainingen / opleidingen gepland.