Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Supervisiedag Coaching voor alumni

Je Next Step in coaching

Opleidingsinformatie

  • 2 dagdelen
  • € 267,00 (excl. btw)
  • 12 deelnemers
Voor mensen die eerder de leergang Coaching voor Professionals hebben gevolgd en hun grenzen weer willen verleggen organiseert SchoolvoorCoaching deze supervisiedagen waar je samen met vakgenoten en onder leiding van een senior coach kunt werken aan je verdere professionalisering.

Je coachees zijn tevreden over je begeleiding. Maar jij hebt behoefte aan reflectie op je rol als coach. Want verleg jij als coach nog wel je grenzen? Welke klanten geven jou een ongemakkelijk gevoel? Wat doe je met mensen die niet in beweging komen? Wanneer verwijs je door naar een therapeut? En niet onbelangrijk: wanneer houd je je in of laat je je verleiden door het appèl van de ander om vooral niet te dichtbij te komen?De supervisiedag telt tevens mee voor de herregistratie van St!R.

Wanneer je deelneemt met je leerteam, ontvangt ieder 10% korting op de trainingskosten. Vermeld bij je aanmelding in het veld factuurkenmerk '10% leerteamkorting'.

Trainingskosten:    €267,00 (excl. btw)
Totale investering: €267,00 (excl. btw)


Doelgroep

Je hebt de leergang Coaching voor Professionals afgerond. Inmiddels heb je de nodige ‘vlieguren’ gemaakt en heb behoefte aan reflectie op je eigen aanpak. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden of het loslaten van je eigen belemmering, om zo met nog meer lef de spanning op te zoeken. Samen met vakgenoten die werken vanuit hetzelfde gedachtengoed kom je snel tot de kern en ontvang je feedback. Indien je met je leerteam wilt deelnemen, dan ontvang je groepskorting.

  • Je scherpt je eigen zaag aan en wordt je bewust van beperkingen die je jezelf oplegt.
  • Je neemt enkele technieken en inzichten mee die je direct kunt inzetten in je dagelijks werk.
  • Je ontdekt wat jouw Next Step-ontwikkeling als coach van je vraagt.

Coachend opleiden, ervaringsgericht leren en eigenaarschap staan bij ons centraal. Dat betekent dat we werken met actuele vraagstukken. Je oefent en ervaart vooral in het hier-en-nu.

Je werkt op basis van je eigen vragen en casuïstiek. Je oefent met elkaar onder leiding van een van onze senior trainers. Je frist enkele basisvaardigheden weer op en krijgt de nieuwste coachinzichten aangereikt Elke trainer brengt bovendien een eigen specialisatie mee en leert je enkele praktische technieken waarmee je naar je eigen aanpak kunt kijken.

Onze senior leergangcoaches begeleiden deze supervisiedagen. Op 19 april is dat Mandy Oostlander, op 2 oktober Rita Buiting.

 


Beschikbaarheid & Locaties

Er zijn momenteel geen trainingen / opleidingen gepland.