Student Empowerment Training

In je eigen kracht

Opleidingsinformatie

  • € 325,00 (excl. btw)
  • 12 deelnemers


In de Student Empowerment training ontdek je dat je hoofd en je lichaam één zijn. Maar al te vaak zijn die twee niet met elkaar in verbinding. Daardoor is het bijvoorbeeld moeilijk om jezelf te zijn, rust te vinden, of met vertrouwen te leven.

Wil je:

  • ontspannen je studie afronden;
  • goed slapen;
  • beter met stress omgaan;
  • je goed kunnen concentreren:
  • zonder faalangst leven;
  • moeiteloos jezelf zijn;
  • jezelf beter begrijpen en daar makkelijk met anderen over kunnen praten;
  • meer regie hebben over wat je voelt, denkt en ervaart?

Dan is deze training voor jou! Tijdens de training leer je hoe je de verbinding tussen hoofd en lichaam zelf herstelt. Je komt erachter welke rol emoties hebben en hoe je deze bijstuurt. Daardoor kom je in je kracht. Je krijgt allerlei technieken voor zelfcoaching, zodat je ook in de toekomst veel zelf kunt oplossen.

Aan de training doen maximaal 12 studenten mee.  

Voor de 5-daagse training betaal je € 65,- per dag (inclusief koffie/thee). Voor de lunch zorg je zelf. Voor jou als student zijn de deelnamekosten inclusief btw.

Trainingskosten: €325,00


Doelgroep

Studenten die eraan toe zijn om zichzelf beter te leren kennen en meer grip willen krijgen op hun studie en leven.

We werken ervaringsgericht met oefeningen en korte theoretische uitleg. Zo ontdek je hoe jij informatie verwerkt en dingen in jezelf kunt oplossen. Jouw persoonlijke vragen zodat je direct toepasbare oplossingen vind je dagelijks leven.

De training begint met een introductiedag. Een dag om kennis te maken met elkaar, met de trainer(s) en te kijken of deze training voor jou de juiste stap is. Daarna volgen 5 dagen intensieve training. De dagen vinden plaats op zaterdagen, zodat je geen college of werkgroep hoeft te missen. Tussen elke dag zitten 3-4 weken om te verwerken wat je hebt geleerd en te oefenen aan de hand van de huiswerkopdrachten, die je na iedere trainingsdag meekrijgt.

 

 

Inhoud van de training:

Dag 1: je lijf als instrument voor zelfcoaching

Dag 2: de bestuurder: wat doet je hoofd allemaal?

Dag 3: patronen herkennen en oplossen

Dag 4: beter bij jezelf blijven

Dag 5: jouw unieke gebruiksaanwijzing

Je krijgt een logboekje, waarin je je eigen ontdekkingen en vorderingen bijhoudt.

Na elke trainingsdag krijg je huiswerkoefeningen mee.

 

 

Gemma van der Krogt

Ik werk al jaren als coach en trainer. Heb al veel jonge mensen begeleid. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om niet je zelf te durven zijn, hoe je jezelf kwijt kunt raken in het overleven. Hoe je dan gaat leven vanuit verdedigingsmechanismen, omdat de angst of onmacht groter is dan het vertrouwen. Inmiddels leef ik vanuit vertrouwen in mezelf en kan ik steeds (meer) mezelf zijn in alle situaties. En dat wil ik jou ook graag brengen. Ik werk voor mezelf vanuit mijn coachpraktijk Spirit in Sense en als trainer bij Gewoon Bewust (www.spiritinsense.nl)

Ans Tros

Ik ben gefascineerd door het thema zelfcoaching. Mijn motto is: ‘waarom moeilijk doen als het gemakkelijker kan!’ Met meer kennis van de werking van ons brein en de werking van onze onbewuste geest kun je je leven beter bijsturen. Via simpele oefeningen kun je je dagelijks leven en relaties op een positieve wijze beïnvloeden.  Ik ben onder meer auteur van Leiderschap door (zelf)coaching en creatief directeur en oprichter van SchoolvoorCoaching. Daarnaast ben ik trainer en opgeleid als psycholoog. Ik ben tevens actief binnen de stichting HeartNav, die met en voor hooggevoelige jongeren informatie biedt om je eigen gebruiksaanwijzing en talenten beter te leren kennen.


Beschikbaarheid & Locaties

Er zijn momenteel geen trainingen / opleidingen gepland.