Ontdekkingsreis Groenland 2018
5 sterren - gebaseerd op 3 reacties

Ontdekkingsreis Groenland 2018

Van verlangen naar écht doen!

Opleidingsinformatie

  • 11-daagse reis
  • € 4.995,00 (excl. btw)
  • 12 deelnemers


Er was eens een man op zoek naar de zin van werk. Hij ging op weg en kwam een steenhouwer tegen. Hij vroeg de steenhouwer: "Waarom hak je deze zware stenen?" De man antwoordde snauwend: "Gewoon omdat het moet!"

Hij liep snel door en ontdekte een volgende steenhouwer. Ook aan hem vroeg hij: "Waarom hak je deze zware stenen?" De man antwoordde: "Omdat ik voor mijn gezin wil zorgen en mijn geld moet verdienen. Anders hebben we niets te eten". Hij bedankte hem, liep verder en ontdekte nog een andere steenhouwer. Ook aan hem stelde hij dezelfde vraag. De man antwoordde stralend: "Ik hak deze stenen omdat ik een kathedraal wil bouwen!"

Dit verhaal is universeel. Het bevat prachtige vragen voor zelfreflectie. Wat vind jij echt belangrijk in je leven? Ben je nog in verbinding met jezelf en de ander? Het verhaal confronteert ons met onze eigen keuzen, angsten en leiderschap. Ben je nu kathedralen aan het bouwen... of ben je tevreden met je dagelijks brood? Verleidt het jou tot nadenken en onderzoek of laat je je opnieuw verleiden tot...doorhakken? Wat is de bedoeling van jouw reis in dit leven? Lig je nog op koers?

En herken je dat je dagelijks leven je afleidt van het onderzoeken van je next step? En heb  jij het verlangen om in 2018 vanuit de stilte en leegte nu eindelijk echt ruimte voor jouw verlangens te maken? Dan nodigen we je uit om je eigen ijsberg in de prachtige natuur van Groenland te onderzoeken zodat nieuwe richtingen, kansen en innerlijke rust voor jouw next step zich kunnen aandienen. Herijk jouw kompas in deze unieke leiderschapstraining!

Meer weten over deze ontdekkingsreis? Bekijk dan deze pagina met uitgebreide informatie. Op deze pagina vind je ook de aflveringen van 3 op reis over Groenland. 

Voor de Ontdekkingsreis Groenland zijn informatieavonden ingepland. Laat je inspireren en maak kennis met Ans Tros en René Moraal. Meld je vrijblijvend aan voor een van de informatieavonden.

Trainingskosten: €4.995,00
'Ik had dit voor geen goud willen missen! Persoonlijke ontwikkeling en het ervaren van een uniek land'
Deelnemer van Ontdekkingsreis Groenland 2018

De reis is een queeste. Een ontdekkingsreis voor iedereen die eindelijk echt ruimte wil nemen om patronen van 'te veel' of 'te weinig' om te buigen. Een reis naar een nieuwe balans waarin zorg voor je ziel in het dagelijks leven (meer) ruimte krijgt. Een balans waarin je werkt vanuit je talenten. Als je je volledig bewust bent van jouw unieke kwaliteiten en talenten en durft los te laten wat daar niet bij past, ben je optimaal dienstbaar aan en inspirerend voor je omgeving.

De reis is gebaseerd op een collectief en gelijkwaardig leerproces. Onze dagelijkse ervaringen, het werken met ons lichaamsbewustzijn, talenten en onze (schaduw)projecties staan centraal. Daarnaast werken we met concepten en technieken rondom leiderschap en vitaliteit. We ervaren de imposante natuur en energie van Groenland door (stilte)wandelingen, boottochten en meditatie. We maken gebruik van diverse oefeningen om te doorleven en te begrijpen wat zich aandient. De groepsleden kunnen zo hun eigen zoektocht naar leiderschap, talenten, vitaliteit en thema's die zich aandienen in hun eigen ijsberg aanscherpen en uitproberen.

Er is plaats voor maximaal 12 reisgenoten die van avontuur houden.

Klik hier om een impressie te krijgen van het prachtige landschap van Groenland.


Doelgroep

Deze leiderschapstraining is bedoeld voor iedereen die zijn persoonlijk leiderschap en vitaliteit wil versterken en hernieuwen. Je hebt relevante ervaring in je persoonlijke ontwikkeling en groei. Je bent geïnteresseerd in de spirituele aspecten van het bestaan. Je bent bereid en in staat om in een diepgaand leer- en onderzoeksproces met elkaar te participeren. 

Meer weten over deze leiderschapstraining in de vorm van de  Ontdekkiingsreis? Neem  dan snel contact met ons op. 

p.s. je kunt de trainingskosten opvoeren voor scholingsaftrek.

Je ervaart de werking van een veilige groep, een omgeving waarin jij optimaal kunt reflecteren en jezelf ontwikkelen. Hierdoor (her)ontdek je je talenten en levensmissie en ontwikkel je deze talenten verder. Je ervaart hoe je via jouw leiderschap een veilige leeromgeving kunt creëren om je team en collega's via hun talenten uit te dagen samen te werken.

In deze Ontdekkingsreis ontdek je als vanzelf wat nog geheeld mag worden, wat je mag afronden, wat je nog te doen hebt, wat je mag opruimen en loslaten en wat jou ten diepste drijft en energie geeft. Hierdoor ontstaat meer innerlijke ruimte en energie in je dagelijks leven en werk.

Het is een reis naar binnen, naar hernieuwde vitaliteit en innerlijk weten waardoor je een steviger fundament voor je (persoonlijk) leiderschap creëert. Je 'awareness' in je dagelijks leven verandert door deze ervaring zodat je vertrouwen op jezelf, je talenten en je innerlijk weten versterkt wordt.

De begeleiding is in handen van Ans Tros en René Moraal. Zij hebben ruime ervaring in leiderschap, trainingen en executive coaching. In combinatie met zelfcoachingstechnieken en bewustzijnspsychologie faciliteren zij een optimale interactie met jezelf, elkaar, de natuur en het groepsproces.

       

Lees het interview met Rene Moraal over deze bijzondere reis! Of de Groenlandblog over de reis in 2014.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: juni 2018
van 05-06-2018 t/m 15-06-2018
Klik hier voor de data en locaties
Aanmelden >>