Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Next Step Workshop

Kom kennismaken met SchoolvoorCoaching

Opleidingsinformatie

  • 1 dagdeel
  • € 0,00 (excl. btw)
  • 14 deelnemers

Mensen kennen ons als een eigenzinnig instituut. SchoolvoorCoaching is een plek waar je jouw rol als coach echt diepgang geeft. Dat vraagt veel van je, maar levert je ook blijvend resultaat op in al je zakelijke én persoonlijke gesprekken. Je versterkt je repertoire om met lastige gesprekssituaties om te gaan, je reageert directer en kunt de gevolgen van je aanpak beter voorspellen. Persoonlijke groei en stressbestendigheid is daarvan een vanzelfsprekend gevolg. Wij noemen dit ReflAction. 

In de Next Step Workshop maak je kennis met onze onderscheidende visie en werkwijze. Daarom vragen we je om ter voorbereiding te investeren door een korte vragenlijst in te vullen. Zo haal je werkelijk rendement uit je Next Step Workshop. Het vormt tevens je entree/toegangsbewijs.

We ontvangen je graag in ons sfeervolle pand in het centrum van Utrecht, waar de workshop om 13.30 uur van start gaat. Het programma loopt door tot ongeveer 16.30 uur.


Totale investering: €0,00 (excl. btw)

Je maakt kennis met onze visie op de psychologie van coaching en met onze ervaringsgerichte aanpak. We laten je een aantal oefeningen doen om te onderzoeken wat een Next Step voor jou kan zijn Zo ervaar je direct de unieke benadering van SchoolvoorCoaching. Je krijgt informatie over onze programma’s en een advies over jouw Next Step.


Doelgroep

Je bent manager, adviseur, projectleider, HRM-adviseur, (aspirant-)coach, of hebt een vergelijkbare rol. Je werk- en denkvermogen zijn op hbo- of wo-niveau. Je wilt jezelf verbreden door je coach- en communicatievaardigheden te versterken, zodat je effectiever kunt kiezen voor passende interventies.

  • De psychologie van coaching: de praktische Jung, systeemdenken en je fysieke ik en de vertaling naar ReflAction
  • Ervaringsgerichte oefeningen om je eigen antwoorden te ontdekken
  • Toelichting op onze programma’s, leerroutes en een Next Step advies

Onze programma’s zijn verdeeld in 4 categorieën:

  • vakmanschap in coaching: als je je coachvaardigheden in individuele coaching of loopbaancoaching op professioneel niveau wilt ontwikkelen, verbreden of verdiepen;
  • vakmanschap in teamcoaching: als je met teams of groepen werkt en je op professionele wijze teams wilt leren begeleiden en met de onderstroom in organisaties wilt leren werken;
  • coachen integreren in mijn functie: als je je coachvaardigheden wilt versterken;
  • persoonlijke groei via coaching: als je wilt groeien in je persoonlijk leiderschap.

Wil je direct kennismaken? Koop dan het boek Dynamisch Coachen. Balans tussen zingeving en resultaat, Ans Tros, 7e herziene druk 2015. Dit boek vormt al jaren de basis van onze opleidingen. In 2013 behaalde het de tweede plaats in de verkiezing van het beste coachboek van het decennium door de NOBCO en Kloosterhof.

Nu ook als e-boek direct verkrijgbaar. Je kunt hier alvast enige hoofdstukken inkijken.

Naast korte theoretische kaders werken we met gerichte oefeningen om je onderzoeksproces naar jouw Next Step te faciliteren. We vragen je om een onderzoekende houding mee te brengen en open te staan voor feedback. Op deze wijze ervaar je direct of onze manier van werken bij jou past.

De Next Step Workshop duurt van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur en vindt meestal plaats in ons kantoor in Utrecht. Soms wordt de Next Step Workshop op een andere locatie verzorgd. Zo'n twee weken voor de workshop ontvang je een korte vragenlijst, een Next Step Scan, die je aan ons retourneert. Dit is je toegangsbewijs voor de workshop. Omdat we daarmee aan het werk gaan, is het noodzakelijk dat je dit van tevoren invult en aan ons toestuurt. Daarna ontvang je een definitieve bevestiging van je aanmelding.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: maart 2019
van 05-03-2019 t/m 05-03-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>
Start: maart 2019
van 25-03-2019 t/m 25-03-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>
Start: april 2019
van 04-04-2019 t/m 04-04-2019
Klik hier voor de data en locaties
 Aanmelden >>