Multicoachtraject - nieuw

Connecting the dots...

Opleidingsinformatie

 • 6 individuele coachingsessies
 • € 2.797,00 (excl. btw)


 

Voor jouw persoonlijke en professionele vragen ben je op zoek naar begeleiding, die werkelijk de kern raakt en echte oplossingen biedt.

Je kent waarschijnlijk de raadseltjes op papier, waarin je punten met elkaar verbindt tot een nieuwe vorm. Dat lukt meestal niet binnen het gegeven raamwerk. Pas als je, buiten de gegeven punten nieuwe (gezichts)punten durft te verkennen, kom je tot oplossingen. Maar waar begeef je je buiten het bekende gebied als het gaat om je eigen leven? Waar kom je dan uit? Dat ontdek je tijdens het Multicoachtraject. Je verkent onder begeleiding van een senior coach de ‘dots’ buiten jouw gebaande paden.

Trainingskosten: €2.797,00

Het Multicoachtraject is een persoonlijk traject op maat onder begeleiding van een ervaren gids, die met jou de tussenstations op jouw coachtraject bepaalt. Het is een kunst is om op de juiste verdieping of op het juiste terrein te beginnen, en eindelijk wél die hulp te vinden die werkelijk het verschil voor jou maakt.

Als je er aan toe bent om alle lagen in jezelf te onderzoeken, dus hoofd, hart en lijf wilt verbinden, én antwoorden en heling zoekt, bieden we je onder begeleiding van ervaren coaches een veilige bedding om te leren en te integreren.


Doelgroep
 • Je loopt al heel lang tegen dezelfde thema’s in je leven aan en je wilt er nu een definitieve oplossing voor vinden.
 • Je bent op zoek naar je levensmissie en de wijze waarop je deze kunt vertalen naar je werk.
 • Al je hele leven ervaar je een onverklaarbare onrust, je voelt je nooit helemaal op je plek.
 • Je hebt traumatische ervaringen meegemaakt die je tot op heden veel energie kosten en beperken in de keuzes die je wilt maken, ondanks therapie.
 • Je hebt lichamelijke klachten en dreigt overspannen te raken, je eigen oplossingen werken niet meer.
 • Je vage gezondheidsklachten nemen toe en maken je ongerust omdat er medisch niets aantoonbaar is.
 • Het lukt je onvoldoende om je plannen of (werk)relaties vorm te geven, telkens komt er een kink in de kabel.

Neem voor meer informatie of een intakegesprek op met SchoolvoorCoaching via 030-3035271 of per e-mail via svcopleidingen@schoolvoorcoaching.nl.

Je maakt in een diepgaand transformatieproces door, waarin je de tijd benut om werkelijk te ontspannen en los te laten wat jou niet meer dient. Je formuleert concrete doelen aan het begin van je traject, zodat meetbaar is wanneer het traject voor jou succesvol is afgerond op alle levensgebieden die daarin een rol spelen. Het belangrijkste resultaat is dat je blokkades, stress en conflicten leert loslaten, zodat je door de vrijgekomen energie werkelijk bezig kunt zijn met zaken die je plezier geven. Je leert bovendien onze ReflActionfilosofie (de praktisch Jung, systeemdenken en je ‘fysieke ik’) toepassen in je dagelijks leven. Daardoor leer je op een nieuwe manier de waarde van toeval en synchroniciteit in je leven waarderen en integreren.

Het boek 'Leiderschap door (zelf)coaching. Bewustzijnspsychologie voor managers, adviseurs en coaches' biedt je de theoretische basis.

Na je intakecoachgesprek met je gids krijg je een verwijzing op maat en houd je contact over de effecten en de volgende stap. In 6 coachsessies, + 3 met je gids en tussentijdse e-coaching, gedurende een jaar bepaal jij het tempo en krijg je steeds een coach op maat voor jouw volgende stap.

Het traject onder leiding van Ans Tros en/of anderen ziet er als volgt uit:

 • Een intakegesprek waarna een definitieve offerte wordt uitgebracht. Ga je akkoord met de offerte, dan maakt het intakegesprek onderdeel uit van het traject. Zie je af van het vervolg, dan ontvang je voor het intakegesprek een factuur van € 300,-
 • 6 individuele sessies met een coach en desgewenst meerdere sessies met dezelfde coach.
 • Het traject duurt maximaal 12 maanden en jij bepaalt zelf het tempo.
 • Je verbindt je aan het maken van ReflActionverslagen en contact met je gids.
 • Je maakt zelf de afspraken met de coaches op hun locatie.
 • Je bent bereid het traject aan te gaan en af te ronden.

De insteek van de coaches varieert van zicht op je bezieling en je levensmissie, het oplossen van blokkades in je onbewuste en je familiesysteem, het herstellen en opschonen van je ‘fysieke Ik’, het op een zachte herstellen van de effecten van trauma’s en stress tot het leren vertrouwen op je innerlijke kompas. De coaches die wij voor je selecteren, hebben hun aanpak ruimschoots bewezen en we kunnen hun kwaliteiten uit eigen ervaring bevestigen. Wij staan garant voor de kwaliteit. Laat je verbazen.

Je maakt van elk gesprek een ReflAction verslag, waarover je per mail of skype contact hebt met je gids. Je brengt de effecten van de sessie in kaart en bepaalt wat de passende volgnede stap voor jou is. Halverwege en na afloop heb je een coachgesprek met je gids.


Beschikbaarheid & Locaties

Er zijn momenteel geen trainingen / opleidingen gepland.