Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Introductie Maakstormavontuur

Realiseer jouw wereldverbeterend idee

Opleidingsinformatie

  • 1 dagdeel
  • € 0,00 (excl. btw)
  • 14 deelnemers


Hoe mooi zou het zijn als jouw droom werkelijkheid wordt? En hoe mooi zou het zijn als je weet hoe je dat doet zonder geld uit te geven - door veel mensen erbij te betrekken? Stel, je hebt zo'n droom die je nog wilt waarmaken. Maar hoe doe je dat? En met wie? Kom dan maakstormen. 

De maakstorm is een werkwijze die jou inzicht, richting & trucs geeft voor het hele avontuur van het waarmaken van jouw droom. Vanaf het diep van binnen willen in het begin totdat het helemaal gelukt in de wijde wereld staat en alles wat er ondertussen gebeurt. De maakstorm helpt jou in het realiseren van iets nieuws en concreets in de wereld. Met mensen die zich aan jouw doel verbinden. Je creëert impact door mensen te raken met wat jij doet. In de workshop op 15 juni leer je het hele proces al te doorgronden. Zodat je vooraf al een beetje weet hoe het er achteraf uit zou kunnen zien. Doorspekt met anekdotes en voorbeelden uit de praktijk.

Deze workshop is een introductie op het Maakstormjaar dat start in september. Klik hier voor meer informatie hierover.

Trainingskosten: €0,00

Als je zelf een bijzondere droom hebt om waar te maken. Als je voor jouw organisatie op zoek bent naar inspiratie hoe meer social responsability te nemen. Als je nieuwsgierig bent naar wat de maakstorm als mensontwikkelend traject kan bieden aan je werknemers.


Je weet veel beter wat je te doen staat. Welke keuzes je te maken gaat krijgen. Hoe je mensen betrekt bij jouw droom. Als je een beetje je best doet heb je jouw droom die middag al helemaal gemaakstormd en kun je meteen aan de bak.

Juul laat de maakstorm en bijbehorende skills en mindset zien met tal van voorbeelden uit de praktijk. Daarna gaan we of ieder aan de slag met elkaars dromen of lichten we een mooie droom uit de groep uit. Net wat zich voordoet.

De afgelopen tien jaar realiseerde Juul tal van tot de verbeelding sprekende initiatieven. Hij bouwde een huis zonder geld, had een winkel waar je alleen kon delen en introduceerde de deelbon in meer dan tien landen. Hij is nu wel klaar met zelf dingen opstarten en wil nu met de maakstorm zo veel mogelijk mensen op weg helpen hun eigen dromen waar te maken. Hij geeft lezingen over zijn reis en maakstormt met hele zalen. Begeleidt maakstorms met professionals die zich daardoor ontwikkelen. Hij ontwapent waar nodig ijeenkomsten waar mensen zich willen verbinden aan elkaar: jasje uit, mensje aan. www.deelwinkel.com en www.juulmartin.nl


Beschikbaarheid & Locaties

Start: juni 2018
van 15-06-2018 t/m 15-06-2018
Klik hier voor de data en locaties
Gestart