Informatieavonden Ontdekkingsreis Groenland 2018

Van verlangen naar écht doen!

Opleidingsinformatie

  • 1 avond
  • € 0,00 (excl. btw)
  • 12 deelnemers


Er was eens een man op zoek naar de zin van werk. Hij ging op weg en kwam een steenhouwer tegen. Hij vroeg de steenhouwer: "Waarom hak je deze zware stenen?" De man antwoordde snauwend: "Gewoon omdat het moet"! Hij liep snel door en ontdekte een volgende steenhouwer. Ook aan hem vroeg hij: "Waarom hak je deze zware stenen?" De man antwoordde: "Omdat ik voor mijn gezin wil zorgen en mijn geld moet verdienen. Anders hebben we niets te eten". Hij bedankte hem, liep verder en ontdekte nog een andere steenhouwer. Ook aan hem stelde hij dezelfde vraag. De man antwoordde stralend: "Ik hak deze stenen omdat ik een kathedraal wil bouwen!"

Dit verhaal is universeel. Het bevat prachtige vragen voor zelfreflectie. Wat vind jij echt belangrijk in je leven? Ben je nog in verbinding met jezelf en de ander? Het verhaal confronteert ons met onze eigen keuzen, angsten en leiderschap. Ben je nu kathedralen aan het bouwen... of ben je tevreden met je dagelijks brood? Verleidt het jou tot nadenken en onderzoek of laat je je opnieuw verleiden tot...doorhakken? Wat is de bedoeling van jouw reis in dit leven? Lig je nog op koers?

En herken je dat je dagelijks leven ten koste gaat (of je afleidt) van het onderzoeken van je next step? En heb  jij het verlangen om in 2018 vanuit de stilte en leegte nu eindelijk echt ruimte voor jouw verlangens te maken? Dan nodigen we je uit om je eigen ijsberg in de prachtige natuur van Groenland te onderzoeken zodat nieuwe richtingen, kansen en innerlijke rust voor jouw next step zich kunnen aandienen.

 

Bekijk hier de pagina over de Ontdekkings Groenland. 

Trainingskosten: €0,00

Meer weten over deze Ontdekkingsreis? Bekijk dan deze pagina met uitgebreide informatie. Op deze pagina vind je ook de aflveringen van 3 op reis over Groenland. 

Voor de Ont-moetingsreis Groenland zijn informatieavonden ingepland. Laat je inspireren en maak kennis met Ans Tros en René Moraal. Meld je vrijblijvend aan voor een van de informatieavonden. Deze hebben plaats van 19.30 tot 22.00 uur in Utrecht. Deze avonden zijn vrij van kosten na aanmelding.


De begeleiding is in handen van Ans Tros en René Moraal. Zij hebben ruime ervaring in leiderschap, training en executive coaching. In combinatie met zelfcoachingstechnieken en bewustzijnspsychologie faciliteren zij een optimale interactie met jezelf, elkaar, de natuur en het groepsproces.

       

Lees het interview met Rene Moraal over deze bijzondere reis! Of de Groenlandblog over de reis in 2014.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: maart 2018
van 13-03-2018 t/m 13-03-2018
Klik hier voor de data en locaties
Aanmelden >>