SCT workshop: Functional Subgrouping - Lotte Paans

Coach2Meet workshop: De kernmethode van Systems-Centered-Training

Opleidingsinformatie

  • 1 dagdeel
  • € 67,00 (excl. btw)
  • 12 deelnemers


Deze introductie in SCT is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is de werkwijze van Systems Centered Training en nieuwsgierig is hoe het is om deel uit te maken van een SCT groep. Het persoonlijk onderzoek in verbinding met anderen, stimuleert tevens persoonlijke ontwikkeling en verdiept ons begrip van groepsprocessen.

Systeemgericht denken voegt een nieuwe dimensie toe aan hoe we denken over mensen. Of we nu coach, trainer, manager, medewerker of adviseur zijn, systeemgericht denken verandert de manier waarop we ontwikkeling in individuen, groepen en organisaties kunnen faciliteren.

SchoolvoorCoaching organiseert geregeld een Coach2meet met interessante thema's om bij te blijven en te netwerken met gelijkgestemden. De workshop start om 13.30 uur in ons pand in Utrecht en duurt tot 16.30 uur. Aansluitend is er een drankje om met elkaar bij te praten.

Trainingskosten: €67,00


Doelgroep

De workshop is geschikt voor iedereen die met mensen werkt hetzij individueel of in groepen en nieuwsgierig is om een systeemperspectief te ontwikkelen.

Centraal staat ‘Functional Subgrouping’, de kernmethode van SCT; een communicatievorm die mensen in staat stelt verschillen te integreren in plaats van ruzie te maken of een zondeboek te zoeken. Neurowetenschap verklaart hoe Subgrouping de reactiviteit in brein en lichaam vermindert, hetgeen energie vrijmaakt voor een effectieve communicatie.

De workshop is ervaringsgericht, aangevuld met korte theoretische uiteenzetting.

Lotte Paans is gelicenseerd (2017) SCT Practitioner (SCTRI, USA), werkzaam als opleider (SvC), supervisor, (team)coach en therapeut vanuit het Systeemdenken en is bestuurslid en medeoprichter van Stichting SCT-Nederland. Ze werkt op projectbasis voor wisselende organisaties verspreid door het land. Het type organisaties waar ze voor werk zijn actief op het gebied van onderwijs en opleiding, gezondheidszorg en lokaal en provinciaal bestuur. Daarnaast begeleidt ze open groepen met de focus van SCT en persoonlijke ontwikkeling en vanuit haar coachingspraktijk begeleidt ze mensen individueel en in partnerrelaties.


Beschikbaarheid & Locaties

Start: januari 2018
van 09-01-2018 t/m 09-01-2018
Klik hier voor de data en locaties
Aanmelden >>