Instant Sabbatical - Elise Verberg - september

Coach jezelf naar meer inzicht, geluk en effectiviteit

Opleidingsinformatie

  • 1 dagdeel
  • € 91,50 (excl. btw)
  • 12 deelnemers


Een instant sabbatical: bezinning en reflectie zijn voor iedereen mogelijk en binnen handbereik. Je hoeft er niet voor naar een eiland in de Stille Zuidzee of met onbetaald verlof. Je kan er vanavond op de bank al mee beginnen. Het is iets dat je door regelmatig te doen tot een gewoonte maakt. Een gewoonte waardoor je steeds weer in staat bent te kijken of je op koers ligt en of je nog steeds dat doet wat bij jou past en jij jezelf toewenst.

In de workshop Instant Sabbatical - (Opnieuw) Kennismaken met jezelf: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? maak je kennis met de mogelijkheden om zelf een instant sabbatical te nemen: een middag weg uit je dagelijkse werk en jezelf centraal stellen! Een klein beetje theorie en vervolgens praktisch oefenen geeft direct inzicht. Instant Sabbatical is het boek waarmee je als professional, leidinggevende en ook coach zelf aan de slag kunt. Het boek geeft handvatten in de vorm van theorie, voorbeelden en bovenal vele tientallen oefeningen die je zowel zelf als ook als begeleider kunt toepassen. De inhoud is door Elise Verberg samengesteld op basis van haar meerjarige ervaring als coach en begeleider van teams.

SchoolvoorCoaching organiseert geregeld een Coach2meet met interessante thema's om bij te blijven en te netwerken met gelijkgestemden. De workshop start om 13.30 uur in ons pand in Utrecht en duurt tot 16.30 uur. Aansluitend is er een drankje om met elkaar bij te praten.

Je ontvangt het boek Instant Sabbatical in deze Coach2Meet.

Trainingskosten: €91,50


Doelgroep

Voor iedere professional die meer handvatten wil krijgen om zichzelf en zijn/haar teamleden een spiegel voor te houden. En ook voor coaches die zijn/haar manier van werken wil verbreden en de kracht van het werken met persoonlijke reflectie (opnieuw) wil onderzoeken en ervaren. Het kan een mooie verdieping zijn van je eigen werkwijze.

Aan het einde van de workshop heb je zicht op de ontwikkelingsweg die we als mensen doorlopen en de mogelijke uitdagingen daarin. Bovendien heb je met een aantal werkvormen gewerkt welke je gelijk zelf in de praktijk kunt brengen.

De middag is ervaringsgericht. Allereerst neemt Elise de deelnemers kort mee in de ontwikkelingsweg die we als mensen lopen en de vragen die zich daarop kunnen voordoen. Aan de hand van een persoonlijke onderzoeksvraag en met behulp van enkele werkvormen ga je vervolgens zelf aan de slag.

Er is voldoende ruimte voor vragen en je ontvangt het boek Instant Sabbatical.

Elise Verberg motiveert en coacht professionals en leidinggevenden, zowel individueel en als team, om te werken aan hun eigen ontwikkeling. Door haar uitgebreide ervaring als manager, professional en als mens begrijpt zij als geen ander de vragen en dilemma’s waar iedereen wel eens tegenaan kan lopen, zakelijk en privé. Een spiegel voorhouden, anders leren kijken en keuzeruimte creëren zijn invalshoeken waarmee Elise met haar cliënten beweging op gang brengt. Elise is voor velen gedurende enige tijd van hun leven een secure base.

Elise werkt sinds 2000 als zelfstandig coach en procesbegeleider en is sinds 2010 als senior coach verbonden aan het coachnetwerk van de Baak. Eerder schreef zij onder meer Visie-in-zicht, BreinStijl@Work – Hoe je makkelijker samenwerkt, communiceert en innoveert en leverde zij bijdragen aan Het Coachingsmethoden Boek en Het Coachings Instrumentenboek.

Meer informatie:

www.bedrijfsmotivaties.nl

www.instantsabbatical.com


Beschikbaarheid & Locaties

Start: september 2017
van 28-09-2017 t/m 28-09-2017
Klik hier voor de data en locaties
Aanmelden >>