Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Bouw aan je Coach bedrijf

Ontwikkelen van je ondernemerschap als coach!

Opleidingsinformatie

 • 3 dagen
 • € 899,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)
 • 12 deelnemers

Wil je nu eindelijk werk maken van jouw coachbedrijf? Wil je aan de slag om jouw unieke coachaanpak om te zetten in een aanbod en dit in de markt zetten? Geef je ondernemerschap een boost met de opleiding "Bouw aan je Coach bedrijf".

Gedurende een maand werk jij samen met het team van de School voor Wereldverbeteraars aan jouw ondernemerschap als coach. We gaan vanaf het begin meteen praktisch aan de slag, zodat jij een eigen ondernemersplan ontwikkelt. Je ontwikkelt gedurende de opleiding een dienst of product om in de wereld te zetten.

Je leert om met een frisse blik naar ondernemerschap te kijken en zet stappen waar je meteen mensen op aanhaakt. Vanuit het inspireren van anderen, ontwikkel je een netwerk. Hiervoor biedt de Community van School voor Wereldverbeteraars volop mogelijkheden, waarmee jij verder bouwt aan je netwerk en ontmoetingen ook meteen gebruikt om je aanbod als coach te toetsen en vanuit inzichten weer aan te scherpen.

Je ontvangt het Handboek voor Wereldverbeteraars van Juul Martin. Grondlegger Juul Martin bouwde de afgelopen tien jaar een huis zonder geld, startte een winkel waar je alleen kunt delen en zette wereldwijd mensen in beweging om elkaar te helpen en succesvol te ondernemen. Hij destilleerde de kernelementen uit al die creatieprocessen en bracht ze bijeen in het Handboek.

Tijdsinvestering:

 • 3 hele dagen (6 dagdelen) van 9.30-18.00 uur.
 • Je gaat 2 uur in gesprek met een mentor.
 • Tussen de opleidingsdagen door zet je eigen stappen in je ondernemerschap.

Meld je je voor 1 januari aan, dan is in plaats van een totale investering van €977 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal) de investering als volgt:

Trainingskosten:    €712,00 (excl. btw)
Verblijfskosten:      €187,00 (excl. btw)
Totale investering: €899,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)

De opleiding "Bouw aan je Coach bedrijf" is geschikt voor iedereen die het de hoogste tijd vindt om werk te maken van het (sterker) neerzetten van eigen coachbedrijf en wil leren regie te nemen in zijn of haar ondernemerschap:

 • een droom van eigen succesvol coachbedrijf wil waarmaken (en dan ook écht);
 • tijd en ruimte heeft om te investeren in het eigen ondernemerschap;
 • wil bouwen aan een netwerk en wil investeren in een netwerk;
 • open staat voor feedback en reflectie om zichzelf te verbeteren en anderen te inspireren.

Jij ontwikkelt zelf en met begeleiding en coaching door het team van de School voor Wereldverbeteraars:

 • een dienst of product, waarmee je het ondernemerschap van jouw coachbedrijf een stevig fundament geeft;
 • een goed in elkaar getimmerd ondernemersplan, waar jij op voort kunt bouwen;
 • vernieuwende, verfrissende manieren van ondernemen door het team van ‘dwarsdenkers’ wat je om je heen hebt en door het netwerk wat jezelf aanboort;
 • strategieën voor jouw ondernemerschap, omdat je experimenteert en elke dag leert over jezelf en door te doen (samen met anderen);
 • een werkvorm die anderen inspireert om bij te dragen aan jouw ondernemerschap;
 • een netwerk om je heen, waar je van op aan kan en écht wat aan hebt.

Tijdens dit opleidingstraject:

 • Ontwikkel je een persoonlijke ondernemersstrategie, waarmee je jouw aanbod als coach op een prikkelende en inspirerende manier neerzet in de markt. Zodanig, dat je anderen kunt aanhaken op de toegevoegde waarde van jouw expertise als coach;
 • Leer je vervolgens te experimenteren met ondernemerschap, waarbij je inzicht krijgt op welke manieren én met welke bijpassende vorm je jouw product en/of dienst effectief in de markt zet;
 • Zet je jouw ondernemersstrategieën om in een ondernemersplan, waarmee je jouw bedrijf fundeert en het ondernemen uitvoerbaar maakt.

Na dit opleidingstraject:

Na deze opleiding onderneem je energieker met een uitvoerbaarder ondernemersplan op zak. Je hebt het fundament gelegd in jouw ondernemerschap, maar uiteraard ben je nog niet klaar en kun je extra hulp gebruiken. Daarom ben je, als je hebt deelgenomen aan de opleiding, een half jaar lang gratis lid van de Community van School voor Wereldverbeteraars. De Community bied je een netwerk om verder te bouwen aan jouw ondernemerschap als coach. Verder kun je tijdens de Drop-in dagen gebruik maken van aanwezige expertise om te sparren en handvatten te ontwikkelen, zodat je jouw bedrijf verder kunt ontwikkelen.

Focus op je aanbod als coach (Dag 1)

Wat wil je met jouw unieke expertise als coach toevoegen aan de wereld? Wat is je ambitie als ondernemer? En wat inspireert jou daartoe? Hoe ziet dit er vervolgens uit in een bod van product en/of dienst? Met welke resultaten ben je tevreden en welk termijn stel je hierbij? 

Dit en nog veel meer vragen en oefeningen helpen je bij het ‘onstopbaar’ op pad gaan en blijven en bij het in de markt zetten van jouw aanbod als coach. 

Focus op je vorm (Dag 2)

Iedere ondernemer heeft een vorm nodig om concreet te worden, om echt te bestaan. Anders blijft ondernemen een droom. Met welke vorm komen jouw ambities dichterbij? En past dat bij jouw product en/of dienst?
Wat kun je maken, bouwen of doen dat helpt om te ondernemen op een wijze dat anderen aanhaken? Daar gaan we deze dag op focussen.

Focus op je netwerk

Je werkt in week 3 van het opleidingstraject zelfstandig aan je ondernemersplan. Je hebt deze week een goed gesprek met iemand van School voor Wereldverbeteraars, of een talent uit onze community of netwerk. We zoeken voor jou net die persoon, die jou vermoedelijk het beste verder kan helpen met waar je op dat moment staat. Je gaat met deze collega in gesprek en komt tot acties.
Daarnaast krijg je een custom opdracht mee, die informatie oplevert voor jouw ondernemersplan.

Focus op het vervolg (Dag 3)

Jouw ondernemersplan heeft veel werk, kennis en ideeën nodig om tot wasdom te komen. Vandaag maken we een actieplan met veel tips en netwerkingangen om verder te komen. De wereld gaat jou verder helpen met het verder in de markt zetten van jouw coachbedrijf, zoals jij ook jouw netwerk verder helpt. Aan het eind van de dag heb je een effectief actieplan in handen en weet je wat jou te doen staat.

De afgelopen tien jaar realiseerde Juul Martin als ondernemer tal van tot de verbeelding sprekende initiatieven. Hij bouwde een huis zonder geld, had een winkel waar je alleen kon delen en introduceerde de deelbon in meer dan tien landen. Als dwarsdenker heeft hij als missie zo veel mogelijk mensen op weg helpen hun eigen dromen waar te maken.

Juul geeft lezingen over zijn frisse manieren van ondernemen, creatieprocessen, dwarsdenken, duurzaam samenwerken, netwerken, reizen en maakstormt met hele zalen. Hij ontwapent waar nodig, waar mensen zich willen verbinden aan elkaar: jasje uit, mensje aan. www.juulmartin.nl, www.deelwinkel.com en www.schoolvoorwereldverbeteraars.nl. Juul is tevens auteur van het Handboek voor Wereldverbeteraars dat op 22 september is verschenen.

 


Beschikbaarheid & Locaties

Er zijn momenteel geen trainingen / opleidingen gepland.