Interviews

Systems Centered ® Training

Systems Centered ® Training
Nieuwsgierig en open observeren en resoneren is de grondhouding bij Systems Centered Training (SCT). Lotte Paans ziet dat als essentieel om te voorkomen dat je ingezogen raakt in de dynamiek van een team: ‘Ik ben er heilig van overtuigd dat ik door SCT een betere teamcoach geworden ben.’ In haar Coach2meet op 9 januari 2018 kan je kennismaken met Functional Subgrouping, een communicatiemethode uit SCT.

Tekst: Caroline LinssenDe Maakstorm

De Maakstorm
Juul Martin is spreker, trainer, adviseur, innovatieregisseur en creatief brein achter initiatieven die mensen samenbrengen zoals Huis van Overvloed, de Deelwinkel en Deeleconomie.nl. In zijn Coach2meet op 28 maart 2018 deelt hij zijn ervaring met ‘maakstormen’, een manier om je dromen waar te maken en de wereld stukje bij beetje te verbeteren.

Door Caroline LinssenSoulCollage® - werken met je eigen zielenkaarten

SoulCollage® - werken met je eigen zielenkaarten
Coach en gewichtsconsulent Gerda Cuperus werkt met de kracht van het beeld. Daar gebruikt ze de laagdrempelige, creatieve werkvorm SoulCollage® voor. In haar Coach2meet op 13 december ervaar je het plezier van het lekker samen in stilte knutselen aan jouw eigen collages. Wie weet wat die zielenkaarten jou gaan opleveren!<< < | 01 02 03 04 05 | > >>