Incompany & maatwerk

BewustZijn in SamenWerking leidt tot ongekende resultaten!

 

SchoolvoorCoaching wil bijdragen aan effectieve samenwerking en communicatie in teams en organisaties door het vergroten van bewustzijn over de effecten van gedrag in de interactie. 

 

Organisaties hebben baat bij leidinggevenden, adviseurs en medewerkers die elkaar resultaatgericht coachen en aanspreken. Incompany-opleidingen en -teamcoachtrajecten vergroten de kennis en coachvaardigheden en versterken zo de samenwerking in directie- en managementteams en afdelingen. 

 

SchoolvoorCoaching heeft ruime ervaring in maatwerktrajecten voor adviseurs, startende en ervaren managers in zowel de profit- als non-profitsector. Ook voor specifieke doelgroepen zoals coaches, adviseurs, docenten of mensen in medische beroepen. Maar wees gewaarschuwd. Wij zijn niet voor "watjes". We zeggen waar het op staat en dat begint al in het intakegesprek.

 

Partnership is de basis van al onze incompany-trajecten. Partnership betekent zakelijk goed samenwerken, maar ook profiteren van elkaars feedback. Zo blijven beide partijen scherp. We schromen dan ook niet om de waarheid te zeggen als we niets kunnen bijdragen. Want soms is acceptatie van de huidige situatie een noodzakelijke voorwaarde om verder te kunnen of is er eerst iets anders nodig.

 

Wij stemmen onze trainingen en teambegeleiding af op de doelstellingen van de organisatie. Daarbij gebruiken wij onze kennis en ervaring uit de open opleidingen, gecombineerd met praktijkvoorbeelden en casuïstiek uit de organisatie. Het mes snijdt dan aan twee kanten: iedereen gaat aan de slag met zijn eigen ontwikkeling, én de onderlinge samenwerking krijgt een nieuwe impuls. Onze trajecten hebben diepgaande effecten op de resultaten in een team en dragen direct bij aan het gewenste ontwikkelproces binnen de organisatie. 

 

Meer informatie?
Voor incompany- en maatwerkvragen neem je contact met ons op via 030-3035271 of vul je het formulier hieronder in.


Organisatie: *
Aanhef: * de heer   mevrouw
Naam: *
Postadres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer: *
E-mailadres *:
Betreft een *:
Behoefte aan:
Bijzonderheden :
  Ik wil graag de SVC nieuwsbrief ontvangen.
verzenden


Velden met een * zijn verplichte velden