Interviews

Irrationele processen in teams en organisaties

Irrationele processen in teams en organisaties
Voor fans van SchoolvoorCoaching is Jobbeke de Jong (psycholoog, teamcoach en opleider) een bekende naam. Samen met Mark Bouman heeft ze nu onder eigen vlag een leergang opgezet over irrationele processen in teams en organisaties. Jobbeke: “De leergang is een avontuur waarin Mark en ik al onze ervaring met de onderstroom binnen organisaties samenbrengen. Onze Coach2meet op 7 oktober kan je zien als een soort amuse.”

Door Caroline LinssenSystemisch wijzer (in een snelkookpan)

Systemisch wijzer (in een snelkookpan)
Hoe vertaal je systemisch werken naar de werkvloer? Trainer, coach en opleider Leanne Steeghs en organisatieadviseur Siets Bakker schreven daarover het praktische handboek 'Systemisch wijzer'. In de Coach2meet van 15 november verken je samen met Leanne de oerkrachten in de onderstroom van organisaties. Boor je eigen bron van systemische kennis aan!

Door Caroline Linssen
Virtual Reality Coaching

Virtual Reality Coaching
In mei 2016 won Lifecoach Dana-Maria Faneker de Samsung VR Challenge voor het beste Virtual Reality (VR) idee van Nederland: coaching door middel van VR. Dana weet het zeker: ¡°Over vijf jaar is de coachwereld compleet veranderd en werkt iedereen hiermee.¡± Samen met coaches wil ze applicaties gaan ontwikkelen om de VR-bril in te kunnen zetten bij coaching. - Door Caroline Linssen<< < | 01 02 03 04 05 | > >>