Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Boeken SvC coaches

Leiderschap door (zelf)coaching

Leiderschap door (zelf)coaching
Kennis van bewustzijnspsychologie helpt mensen om hun eigen innerlijk leiderschap door (zelf)coaching te versterken en anderen te leren datzelfde te bereiken. Er zijn een aantal prachtige wegen die leiden tot een dieper begrip van jezelf en van de mensen met wie je werkt, wegen die ook van groot belang zijn voor organisatieontwikkeling.Op basis van haar jarenlange ervaring als directeur en coach en haar openheid naar nieuwe ontwikkelingen en inzichten heeft Ans Tros een boek samengesteld dat een grote hulp is om met meer gemak en souplesse je doelen te bereiken. Ze reikt zowel kennis als instrumenten aan om het bewustzijn te verruimen. Bewustzijnsverandering maakt ook gedragsverandering eenvoudiger, en geeft meer vrijheid om te kiezen . Recensie uit Tijdschrift voor Coaching
Ans Tros gaat in dit boek niet over één nacht ijs: van reguliere psychologie en onderzoek naar de relatie tussen hersenen en onbewuste tot aan lichaamsbewustzijn, spiritualiteit en holisme komen aan bod in een grote stimulerende stroom inzichten en aanwijzingen. Het is een positieve psychologie voor trainers, coaches en managers, klaar voor de nieuwe tijd.
Ans Tros is directeur en medeoprichter van SchoolvoorCoaching. In 2002 publiceerde zij het succesvolle boek Dynamisch Coachen. Balans tussen zingeving en resultaat, dat inmiddels zijn 5e druk beleeft.
SchoolvoorCoaching is gespecialiseerd in het opleiden van coaches die kunnen spelen met de balans tussen zingeving en resultaat en werken vanuit het hart. Specialisaties zijn organisatie- en teamcoaching, coachend leiderschap en (zelf)coaching.

ISBN: 978 90 74899 246
Prijs: € 19,50
Te bestellen via: www.symbolon.nl'Dynamisch coachen' - Ans Tros

 'Dynamisch coachen' - Ans Tros
Sinds 2002 is het boek 'Dynamisch Coachen balans tussen zingeving en resultaat' onverminderd populair.Liefde en lef

Liefde en lef
Het boek gaat over liefde voor alles wat er al in jou aanwezig is, voor de kwaliteiten en de schaduwkanten, en het lef dat je nodig hebt om dit te erkennen.
Liefde en lef geeft de aanzet om je eigen levenskunst vorm te geven en zo goed voor jezelf te zorgen. Het nodigt je uit naar jezelf te kijken en jezelf de juiste vragen te stellen om op die manier te verhelderen wat het leven voor jou mooi maakt. Ook je omgeving profiteert hiervan.