SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

De Leergang Coaching voor Professionals en de Leergang Teamcoaching zijn gecertificeerde opleidingen. Wat houdt deze certificering precies in? En waarom kiest SchoolvoorCoaching alleen voor de keurmerken van StiR en LVSC?

SchoolvoorCoaching heeft de Leergang Coaching voor Professionals en de Leergang Teamcoaching laten accrediteren door StiR en LVSC omdat deze certificeringskeurmerken aansluiten op onze visie op coaching, waarbij in essentie persoonlijke groei wordt gekoppeld aan het vakmanschap in (team)coaching. StiR en LVSC bieden keurmerken waarbij je coachcompetenties in de praktijk moet kunnen aantonen. Je rondt de leergang dus pas af met een certificaat, als je aantoont dat je de coachcompetenties beheerst.

Wij geloven niet dat je (beter) leert coachen door meer te lezen of eindeloos theorie te stapelen. StiR en LVSC zijn dan ook gericht op output. Bij SchoolvoorCoaching laten we mensen veel oefenen en elkaar feedback geven op ieders talent en effectiviteit als coach. Het onbewuste, het lichaamsbewustzijn en het systeemdenken vormen de basis. Kan een persoon (teams) coachen en laten zien dat hij of zij de coachcompetenties in samenhang inzet om resultaten te behalen?

Meer over de certificering lees je hier.