SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Jantien Minderhoud

Communicatie & Dienstverlening

Vanaf mei 2019 maak ik deel uit van het enthousiaste team van SchoolvoorCoaching, een bedrijf waar ik dankzij het volgen van mijn onderbuikgevoel terecht ben gekomen. 

Al jaren probeer ik bewust te werken vanuit mijn intuïtie en keuzes zowel door emotie als door ratio te laten leiden. Door jezelf eens in de zoveel tijd af te vragen: 'Voelt deze stap goed?', 'Welke energie krijg ik hier van?', 'Wat geeft mij nou echt voldoening?', dan kom je vanzelf precies op de plek waar je op dat moment moet zijn; namelijk Hier. Mijn werkzaamheden bij SchoolvoorCoaching stimuleren mij om voortdurend tot nieuwe inzichten te komen en mijzelf te blijven ontwikkelen. Mijn interesse in interpersoonlijke communicatie en mijn passie voor het helpen van mensen komen hierbij goed tot uiting en leiden vrijwel dagelijks tot inspirerende gesprekken met deelnemers, collega's en coaches. Combineer dit alles met een fijne werkplek, lekkere lunches en een heerlijke stadstuin en ik acht mij een zeer content mens. 

Samen met mijn collega's staan we elke werkdag telefonisch en digitaal voor je klaar. Dus zoek je extra uitleg over één van onze opleidingen of behoefte aan een luisterend oor voor jouw vragen, neem dan contact met ons op! 

Docent van