SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Gemma van der Krogt

Coach (freelancer)

Ik ben Gemma en ik werk al jaren als coach. Ik gebruik mijn intuïtie in alle aspecten van mijn leven, dus ook in mijn werk. Al op jonge leeftijd had ik door dat mensen zich niet bewust zijn van wat er onder hun gedrag zit. Ik voelde dat onbewuste wel en ging mensen “helpen” om bewust te worden. Het duurde even voordat ik de juiste manier vond om dat effectief te doen ;).

Tijdens mijn werk als HR-manager, directeur, coach en therapeut heb ik gezien hoe je jezelf als mens kwijt kunt raken in het overleven. Hoe je dan gaat leven vanuit verdedigingsmechanismen of delen van jezelf achter sluiers plaatst, in plaats van vanuit wie je van binnen echt bent. En ik wil je ondersteunen om jezelf te ontdekken achter alles wat je hebt ingezet om te overleven. En de sluiers en mechanismen op te ruimen.

Wat kun je van mij verwachten? Vanuit verschillende invalshoeken laat ik je ervaren hoe je je eigen bewustzijn en intuïtie kunt vergroten.  Je fysieke lijf is en jouw intuïtie zijn de belangrijkste informatiebronnen om Zelfbewust te worden. Ik ben in mijn begeleiding helder, zie en voel veel van wat bewust mag worden en deel dat met je. Ik ben waar nodig neutraal, liefdevol of confronterend.

Door Zelfbewust te zijn ontstaat meer zin in je leven, meer stroom in je lichaam en daarmee meer gezondheid en vitaliteit, komen voelen en denken in balans en daarmee wordt werken en leven de moeite waard.

Docent van