SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Eva Rijpert

Communicatie & Dienstverlening

Sinds mei 2018 mag ook ik deel uitmaken van het team van SchoolvoorCoaching. Wat een ontzettend fijne plek, waar liefde en kracht samenkomen.

- Power and Love! -

SchoolvoorCoaching sluit dan ook perfect aan bij hoe ik de wereld (en haar ontwikkeling) graag zie. Krachtiger worden door niet minder, maar juist méér contact te maken met je gevoel. En dan: vanuit je hart in actie komen.

Je intuïtie en lichaam zijn hierbij dus geen luxe extra’s, ze vormen de basis, geven je essentiële signalen. Om diezelfde reden is je gevoel (en het waarnemend handelen hiernaar) een ontzettend doeltreffend middel om jouw leven en communicatie naar een hoger plan te tillen. En dat op zichzelf kan dan wel weer als een “luxe extra” aanvoelen.

- Want laat de energie dan maar komen en stromen…! -

Heerlijk ook dat een mens nooit is uitgeleerd en er altijd een next step mogelijk is om nóg vrijer, nóg meer ontspannen en nóg authentieker aanwezig te zijn in ontmoetingen. Daarmee leer je op een heel natuurlijke manier stralen en nodig je anderen automatisch uit hetzelfde te doen. Wie wil dat niet? Ik wel! Geweldig om in een bedrijf te mogen werken waar deze filosofie voorop staat!

Docent van