SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

SchoolvoorCoaching

voor vakmanschap in coaching & effectiever communiceren

Met trots stellen we dat SchoolvoorCoaching al 25 jaar een belangrijke bijdrage levert aan het fundament voor vakmanschap in coaching en teamcoaching. Duizenden leidinggevenden, teamcoaches en andere coaches en professionals zijn je daarin voorgegaan. Maandelijks starten we met nieuwe leergangen, trainingen of workshops. 

SchoolvoorCoaching is een plek waar je jouw rol als coach echt diepgang geeft. Dat vraagt veel van je, maar levert je ook blijvend resultaat op in al je zakelijke én persoonlijke gesprekken. Daarnaast bieden we programma's om effectiever te kunnen reageren en communiceren in je dagelijks werk.

Je versterkt je repertoire om met lastige gesprekssituaties om te gaan, je reageert directer en kunt de gevolgen van je aanpak beter voorspellen. Persoonlijke groei en stressbestendigheid is daarvan een vanzelfsprekend gevolg. Wij noemen dit ReflAction. Lees hier meer over onze eigenzinnige visie op de psychologie van coaching.

We nodigen je van harte uit om kennis met ons te maken door:

  • Tijdens onze Next Step Workshop (kennismakingsmiddag) te ervaren hoe we werken - en kennis te maken met onze visie op coachen & opleiden.
  • Ons gratis SvC Magazine aan te vragen - boordevol interviews en ervaringen uit de coachpraktijk. 
  • Je te abonneren op onze Nieuwsbrief.
  • Ons te volgen op LinkedIn.

Sinds 2014 zijn we centraal gehuisvest in een sfeervol pand met trainingsruimten op de Biltstraat in Utrecht.