SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Partners

SchoolvoorCoaching werkt samen met...

het Coachhuis. Een landelijk netwerk met sfeervolle en betaalbare coachruimten voor je gesprekken in vele steden. 

Coachlink, is dé plek voor jouw vakliteratuur. Je krijgt gedurende je leergang Coaching voor Professionals onbeperkt toegang tot Coachlink. Een database met alle boeken van uitgeverij Boom over persoonlijke ontwikkeling en coaching. 

Je krijgt gedurende je leergang Coaching voor Professionals onbeperkt toegang tot Coachlink en een abonnement op het Coachhuis.


Uitgeverij Kloosterhof biedt een prachtige website waar allerlei actuele publicaties en artikelen uit vakbladen over coaching en aanverwante vakgebieden aantreft. Neem eens een kijkje op www.professioneelbegeleiden.nl


Anaï Garcia is onze partner in videoproducties, social media promotie en uitgeefprojecten zoals het jaarlijkse SVC Magazine en de vormgeving en realisatie van lesmaterialen en boekjes. www.anaigarcia.nl 

BURO GO  van Ruth Leene is onze partner in vormgeving. Ruth verzorgde onder andere het ontwerp van deze website en de vormgeving van het SvC Magazine sinds 2016. 

Website en systeembeheer www.interpulse.nl is sinds 2005 onze gewaardeerde partner voor de website en onze ICT voorzieningen.

Wilco van Dijen is sinds 2010 onze partner voor fotografie. www.wilcovandijen.nl en Unsplash.com en Shutterstock.com voor opleidingspagina's.