SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Over SchoolvoorCoaching

Over SchoolvoorCoaching

SchoolvoorCoaching is al 25 jaar één van de toonaangevende opleiders op het gebied van coaching in Nederland. We verzorgen opleidingen voor leiders, teams en individuen - en staan voor vakmanschap in coaching, teamcoaching, leiderschap & persoonlijke groei.

In onze gecertificeerde opleidingen leer je niet alleen coachtechnieken, maar ontdek je bovenal hoe je jezelf inzet als instrument. Persoonlijke ontwikkeling is hiervoor de basis. Je leert vertrouwen op je eigen waarnemingen en intuïtieve ingevingen. Zo ga je gesprekken voeren met ‘heel je hebben en houwen’. Met hoofd, hart en lijf.

Het resultaat?

Het omgaan met lastige gesprekssituaties gaat je veel makkelijker af, je leert onderscheiden wat van jezelf is en wat van de ander - en je raakt je vertrouwd met het voeren van wezenlijke, soms spannende gesprekken. Hierbij leer je directer reageren, waardoor je sneller tot de werkelijke essentie komt van wat er speelt. Zo breng je met veel minder moeite, meer beweging.

Persoonlijke groei en stressbestendigheid zijn een vanzelfsprekend gevolg van jouw ontwikkeling. Professioneel leren coachen is zodoende een verrijking voor jezelf als coach, als leider én als mens.

Onze programma’s zijn zowel op open inschrijving als InCompany te volgen.