SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Ronald Straetemans

Opleidingscoördinator

Vanaf januari 2021 versterk ik het team van SchoolvoorCoaching. Vanuit de cultuursector stapte ik met een frisse blik de coachingswereld in. Ik vind het fantastisch om te zien dat mensen zich bij ons echt verder ontwikkelen. Geen opleidingen voor een papiertje, maar opleidingen die het verschil maken.

Mijn rol binnen de organisatie (zorgen voor continuïteit van de bedrijfsvoering, zoeken naar nieuwe mogelijkheden en bijsturen waar nodig) past goed bij mij. Als teammanager ben ik de katalysator van ons mooie team: ik probeer plezier en beweging te brengen. We werken samen aan de marketing, de inhoud en logistiek van de opleidingen en we kijken naar het grote plaatje. We zijn een duurzaam gezonde organisatie waarbij kwaliteit van de opleidingen centraal staat. Daarvoor moet je continu in ontwikkeling blijven om te kijken wat er beter kan.

Ik hoop veel cursisten te mogen verwelkomen en op de achtergrond bij te mogen dragen aan de persoonlijke groei van zowel de cursisten als mijn collega’s.