SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Coronabeleid

Op 14 september zijn er door de Rijksoverheid nieuwe maatregelen afgekondigd. De nieuwe regelgeving heeft geen directe consequenties voor ons eigen pand aan de Biltstraat 200, maar helaas wel voor de externe (horeca)locaties waar wij mee samenwerken.

SchoolvoorCoaching werkt bij alle trainingsdagen samen met externe (horeca)locaties. Op deze locaties moeten bezoekers vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs (CBT) laten zien. Een CBT omvat de QR code in combinatie met ID kaart / paspoort. Burgers krijgen een QR code wanneer ze ‘volledig’ gevaccineerd zijn, een geldig herstelbewijs hebben of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebben.

Voor een algemeen overzicht van de coronamaatregelen per 25 september 2021 verwijzen wij naar de website van de Rijksoverheid

Hoe gaat SchoolvoorCoaching om met coronagerelateerde klachten van deelnemers en trainers?
SchoolvoorCoaching  blijft hierin de basisregels van de Rijksoverheid volgen: thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD. Wanneer iemand (milde) verkoudheidsklachten heeft en negatief getest is, dan is hij/ zij welkom in onze trainingen. Tegelijkertijd blijft het maatwerk. Neem daarom altijd contact met ons op bij twijfel.

Telefoonnummer:  030 - 30 35 271 
E-mailadres:              welkom@schoolvoorcoaching.nl