SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Coronabeleid

Moet je bij SchoolvoorCoaching een coronatoegangsbewijs laten zien?
SchoolvoorCoaching volgt de richtlijnen en basisregels zoals gecommuniceerd door de Rijksoverheid. Voor toegang tot ons eigen pand is geen toegangsbewijs nodig. Vaak zijn we voor onze  trainingsdagen afhankelijk van externe (horeca)locaties. Soms betreft het enkel de lunch bij een externe partij, in andere gevallen vindt de gehele opleiding op een externe locatie plaats.

Op alle externe locaties moeten bezoekers helaas wél een coronatoegangsbewijs laten zien. 

Voor meerdaagse blokken betekent dit dat je bij het inchecken één keer het coronatoegangsbewijs moet laten zien, tussendoor hoeft dat niet.

De afgekondigde maatregelen van 26 november hebben vooralsnog geen consequenties voor de roosters van onze opleidingen. Voor een algemeen overzicht van de huidige coronamaatregelen verwijzen wij naar de website van de Rijksoverheid.

Hoe gaat SchoolvoorCoaching om met coronagerelateerde klachten van deelnemers en trainers?
SchoolvoorCoaching  blijft hierin de basisregels van de Rijksoverheid volgen: thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD. Wanneer iemand (milde) verkoudheidsklachten heeft en negatief getest is, dan is hij/ zij welkom in onze trainingen. Tegelijkertijd blijft het maatwerk. Neem daarom altijd contact met ons op bij twijfel.

Telefoonnummer:  030 - 30 35 271 
E-mailadres:              welkom@schoolvoorcoaching.nl