SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Nieuw: voor Alumni


Exclusief voor Alumni: Training & Jubileumfestival 


Vrijdag 15 oktober start speciaal voor alumni van SchoolvoorCoaching een exclusieve Training ReflAction voor Alumni. In vijf dagen (verdeeld over twee maanden) ontdek je de finesses van het ReflAction Transformatiemodel. De training is alleen voor mensen die een leergang bij ons hebben afgerond. Maar... gelukkig zijn dat er in de afgelopen 25 jaar heel veel.

Omdat wij graag iets speciaals doen voor de mensen van het eerste uur, en voor alle oud-deelnemers die door de jaren heen zo loyaal en enthousiast mensen naar ons hebben doorverwezen, hebben we een speciale actie:

Als je je vóór 21 september inschrijft voor de training ontvang je met code Early Alumni € 250 introductiekorting. En bovendien twee waardevolle cadeaus...

Jubileumfestival: 25 jaar SchoolvoorCoaching

Al bijna een kwart eeuw leidt SchoolvoorCoaching professionals op tot coach. 25 jaar waar wij heel trots op zijn. Maar vooral zijn we trots op alle alumni die met zoveel passie en inzet de levens van andere mensen een beetje mooier maken. Daarom wordt 2022 wat ons betreft een feestjaar om ook te vieren met joú. En dus zijn de voorbereidingen van een geweldig SvC Jubileumfestival in volle gang. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de Alumni Nieuwsbrief.

Naar Training ReflAction voor Alumni   

 

Meer weten over de Alumni Training?

Magie in al je communicatie: een splinternieuwe manier van coaching met het ReflAction Transformatiemodel

De kracht van het waarnemen en werken op álle lagen in communicatie, inclusief de onzichtbare en energetische. Waarmee je snel en gemakkelijk tot de kern komt. (Juist ook bij datgene waar je niet precies de vinger op gelegd krijgt.)

ReflAction is gebaseerd op de psychologie van Jung, het systeemdenken, het systemische gedachtegoed én het lichaamsbewustzijn. Met ReflAction leer je werken met de onderstroom in je coachpraktijk. En effectief reageren op subtiele signalen. Want juist in die subtiele signalen schuilt het verschil.

Het resultaat?
Coachen zonder moeite met een betoverend effect.
Omdat je je eenvoudig bewust wordt van je waarnemingen, je automatismen én je standaardreacties. Je bevrijdt je diepgaand van gedrag dat je vrijheid in coaching inperkt.

Naar Training ReflAction voor Alumni   

  

De 3 belangrijkste voordelen van ReflAction... 

 • ReflAction is ontwikkeld in 2019 en gebaseerd op de psychologie van Jung, het systemische gedachtengoed én het lichaamsbewustzijn. Met het ReflAction Transformatiemodel ga je hiernaast ook aan de slag met de onzichtbare, energetische laag. Een unieke, splinternieuwe combinatie van álle lagen van communicatie, vertaald in praktische modellen waarmee je direct uit de voeten kunt. Door het doorlopen van het ReflAction Transformatiemodel wordt meteen duidelijk op welke lagen de ander aanwezig is - én op welke lagen jij als begeleider (wel of niet) aansluit.
 • Omdat je zelf direct de kracht van ReflAction ervaart, kun je deze onmiddellijk inzetten in al je gesprekken en ontmoetingen. Je communicatie krijgt hiermee direct ongekende kleur en diepgang.
 • Je ontdekt het waarnemen op álle lagen van communicatie. Bovendien leer je hoe je gedrag voorspelt en doorziet. Omdat je bewust wordt van je eigen waarnemingen en handelen, je automatismen en je standaardreacties, bevrijd je jezelf diepgaand en schijnbaar moeiteloos van gedrag dat je vrijheid inperkt.
   

Naar Training ReflAction voor Alumni   

 
 

Wat levert het je op?

 • Doordat je slim gebruikmaakt van de kracht van de Fysieke Ik, het onbewuste en je waarnemingen, gaan er nieuwe werelden open en overstijg je je blinde vlekken.

 • Persoonlijke en professionele transformatie (en dus uiteindelijk heelwording) verloopt eenvoudig, doordat voor jou en je cliënt blokkades direct zichtbaar én voelbaar worden.

 • Het model werkt niet alleen goed voor je cliënten, je zet het ook eenvoudig in voor je eigen vraagstukken.

 • Daarnaast ontdek je ook de verrassende impact van de vierde positie: de vrije ruimte, die van de vriendelijke voorbijganger die fris en ongebonden naar een situatie kijkt.

Dat hebben we allemaal...

 • Elke ervaren (team)coach voelt weleens dat er soms iets is waar je de vinger niet opgelegd krijgt. Een situatie die ongrijpbaar lijkt te zijn. Een zwaarte in de onderstroom, iets wat je niet kunt benoemen. Je bent echt niet de enige. Elke coach kent het.

 • Je ‘weet’ dingen van een ander, je hebt een gevoel over iemand of een dynamiek in een groep, maar je weet niet hoe je dat precies moet benoemen.

 • Je denkt dat je de enige bent die bepaalde ongemakkelijkheden ziet. Je voelt je soms een vreemde eend in de bijt.

 • Je ziet iets heel helder. Maar hoe krijg je je analyse en gevoel helder en respectvol onder woorden gebracht?

 • Na een moeilijk gesprek blijf je er nog lang mee bezig. Hoe voorkom je dat je er diep ingezogen raakt en de zwaarte van anderen overneemt?
    

Het is niet voor iedereen.

De Training ReflAction voor Alumni past bij jou als...

 • …je een diepgaand verlangen hebt naar meesterschap.

 • …je jouw vakmanschap naar het next level wil tillen en je verlangt naar magische momenten in de gesprekken met je coachees.

 • …je ernaar verlangt om samen met andere alumni van SchoolvoorCoaching jezelf weer te verdiepen in je vak.
   

Ook past de training bij jou als...

 • ...je wilt werken met de allernieuwste modellen en inzichten van SchoolvoorCoaching.

 • ...je elke kans wil benutten om beter te worden in je werk.

 • ...je nieuwsgierig bent naar het verbinden van fysieke, emotionele én energetische waarnemingen in je dagelijks leven.

 • ...je op een concrete en praktische manier aan de slag wil (zonder zweverig te zijn).

 • ...je op onderzoek uit wilt en wat je leert direct wil toepassen in de praktijk: heel praktisch, zoals je van ons gewend bent.
   

Naar Training ReflAction voor Alumni     

Ik wil wel maar…

Ik heb nauwelijks tijd

Dat snappen we. Iedereen is druk druk druk. En wanneer je als professional een volle agenda hebt, is dat heerlijk uiteraard. Toch nodigen we je uit juist dán om mee te doen. Omdat je jezelf moet blijven voeden en je wilt voorkomen dat je fysiek en emotioneel leegloopt. Bovendien is het een mooie mogelijkheid je te verbinden met andere alumni van SchoolvoorCoaching.

En vraag jezelf eens af: wat er zou gebeuren als…

 • … het coachen je veel minder moeite kost?
 • … je meer energie overhoudt na een gesprek met je cliënt of collega?
 • … je meer tijd overhoudt dan ooit?
   

Ik heb geen geld

Gelukkig hebben we de investering voor vijf trainingsdagen beperkt kunnen houden. Bovendien til je met de Training ReflAction voor Alumni jouw coaching naar een nieuw level, dat waarschijnlijk nieuwe cliënten aantrekt. Meld je je vóór 21 september aan, dan ontvang je hiernaast € 250 introductiekorting met de code Early Alumni.

 Wil je een btw-vrije factuur ontvangen of de factuur verdelen in termijnen?
Benoem dit dan in het opmerkingenveld van je inschrijving of neem contact op met kantoor, we helpen graag! Ons telefoonnummer is: 030 - 30 35 271


Ik weet het nog niet zeker

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst eens proeven? Dan ben je van harte welkom bij de workshop Lichaamsbewust Coachen voor Alumni. In deze workshop van een dag ga je met gelijkgestemde coaches (ook allemaal alumni van SchoolvoorCoaching) een dag de diepte in en maak je alvast kennis met het ReflAction-transformatiemodel.
   

Ja ik doe mee!

De Training ReflAction voor Alumni start op vrijdag 15 oktober, dat is al heel snel. Twijfel daarom niet te lang als je mee wilt doen. We hebben in totaal ruimte voor 9 deelnemers.

Omdat wij het waarderen als je snel beslist ontvang je met de code Early Alumni een introductiekorting van 250 euro.  Als je je aanmeldt vóór 21 september ontvang je naast de introductiekorting ook 2 cadeaus van ons.
 
Wat ontvang je?

 • Voor aanvang van de training krijg je het ReflActionspel kosteloos thuisbezorgd.
  Het ReflActionspel bestaat uit 54 prikkelende vragen en mooie afbeeldingen. Ideaal voor coaching, kennismaking en creatieve sessies.
 • Ook ontvang je het boek Leiderschap door (zelf)coaching, bewustzijnspsychologie voor managers, adviseurs & coaches van Ans Tros, directeur van SchoolvoorCoaching.

Naar Training ReflAction voor Alumni   

 
Tot slot…

Eén keer per jaar maken wij een prachtig SvC Magazine met onze nieuwste inzichten en interviews. Wil je het kosteloos ontvangen, thuis of als PDF, vraag het dan hier aan.