Home/Opleidingen/Workshop Touch of Matrix - Gunther de Jong Verdiepingsworkshops

Workshop Touch of Matrix - Gunther de Jong

Emotionele en fysieke blokkades (leren) oplossen door lichaamswerk

  • 2 dagdelen (09.30 tot 17.00)
  • 12 deelnemers
  • Start: In overleg
  • 297,-excl. btw

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om blokkades te transformeren, via een lichaamsgerichte aanpak? Met Touch of Matrix maakt het niet uit met welk thema of ongemak er gewerkt wordt. Frozen shoulder, reuma, een trauma… Veel klachten kunnen in korte tijd transformeren, op alle niveaus. Want net zoals een computer kan jij vol raken en vastlopen. Met Touch of Matrix verwijder je de onnodig opgeslagen programma’s (ervaringen) van jouw eigen harde schijf. 

Touch of Matrix is gebaseerd op de kwantumfysica en zet jouw programma’s letterlijk en figuurlijk in beweging, waardoor ze -eigenlijk- heel eenvoudig te verwerken zijn. Deze bewustzijnsmethodiek is bezig aan een sterke opmars. En dat is logisch, want de resultaten zijn verbluffend. 

De workshop is voor iedereen die bereid is zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen, en nieuwsgierig is naar zijn of haar innerlijk potentieel om zichzelf te helen. Naast informatie en enkele oefeningen zal Günther de Jong, grondlegger van Touch of Matrix, verschillende demonstraties geven.

Bekijk hier een filmpje van Günther waarin hij aan de hand van een metafoor uitlegt wat Touch of Matrix is.

BTW-vrij aan deze opleiding deelnemen? Lees hier over de mogelijkheden.

  • Je wordt je bewust van wat je onbewust al weet.
  • Je krijgt inzicht in jouw eigen 'harde schijf' en maakt kennis met de kracht van Touch of Matrix.
  • Je ervaart zelf hoe direct herprogrammeren werkt.
Reviews
De methodiek geeft snel resultaat en is heel zacht met duidelijke inhoud en praktijkvoorbeelden.
Juni, 2019
Vanessa Luyten
Coach & Intuitive Healer
Doelgroep
De workshop Touch of Matrix is voor iedereen die:

- Nieuwsgierig is naar een nieuwe methode om lichaamsgericht te (zelf)coachen.
- Benieuwd is naar het bewust worden van wat je onbewust al weet.
- Bereid is zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en nieuwsgierig is naar zijn of haar innerlijke potentieel om zichzelf te helen. 
Werkwijze & Programma

Touch of Matrix wordt ook wel de snelste en krachtige begeleidingsmethode van nu genoemd. Günther zal de dag starten met een theoretische uitleg van deze methodiek. Daarnaast zal hij oefeningen met de groep doen, en verschillende demonstraties geven.

Met Touch of Matrix maakt het niet uit met welk thema of ongemak er gewerkt wordt. Frozen shoulder, reuma, een trauma… Veel klachten kunnen in korte tijd transformeren, op alle niveaus.

Je kan met Touch of Matrix ook modellen uit NLP toepassen, de mogelijkheden zijn grenzeloos en uniek. De workshop brengt letterlijk en figuurlijk alles in beweging, het motto van de dag is dan ook: Hoog inzetten! Loslaten kan altijd nog…

Trainers

Günther is de grondlegger van Touch of Matrix en trainer van deze workshop. Hij doet niets liever dan mensen op inspirerende, bescheiden en humorvolle wijze meenemen in zijn wereld. De wereld waarin wonderen bereikbaar zijn als er maar voldoende bewustzijn is.

Ofwel: voldoende wisselwerking tussen het on(der)bewuste en het bewuste. Touch of Matrix is dan ook een middel om je bewust te worden van wat je onbewust al weet. En vervolgens… los te laten.

Afbeeldingsresultaat voor gunther de jong

Resultaat

Om aan een persoonlijk thema te kunnen werken, is het bewust wórden en bewust máken van dit thema de eerste stap. Touch of Matrix is dan ook een middel om je bewust te worden van wat je onbewust al weet.

In deze workshop ervaar je de werking van concreet formuleren wat je graag wilt, en leer je het vervolgens te laten ‘gebeuren’. Via je lichaam zal het proces zijn eigen weg zoeken. Het resultaat is voor de meeste mensen verbazingwekkend.

Je ervaart in deze workshop hoe dit proces werkt bij jezelf en bij anderen. Ook leer je technieken om zelf toe te passen.